10000 VNT 3/32" colių ( 2.381 mm), Polipropileno ( PP ) Srityje Kieto Plastiko Kamuolius, Rutuliniai Vožtuvai ir Guoliai

€35.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kamuolys kamuolys, kamuolys srityje, kamuolys plastiko, Pigūs kamuolys kamuolys, Aukštos Kokybės kamuolys srityje, Kinija kamuolys plastiko Tiekėjų.

Sąlyga 100% Brand New

Sandėlyje Taip

Rutulio Skersmuo 3/32" colių ( 2.381 mm )

Kamuolys Medžiaga Polipropilenas ( PP )

Kiekis 10 000 VNT

Tolerancija +/- 0.00039"

Apdorojimo Įpurškimo & Šlifavimo Apdaila

Polipropileno rutuliai yra matomas:

Mažas svoris Geros mechaninės savybės ir atsparumas korozijai, f atigue ir susidūrimų pasipriešinimo. Atsparus karščiui ir jie yra puikus elektros izoliatoriai Plaukiojantieji į vandenį

Jie naudojami įvairiose srityse, įskaitant maža apkrova guoliams, specialūs vožtuvai, atbuliniai vožtuvai, flotage vožtuvai, skysčių lygio indikatoriai, karbiuratoriai, srauto (debito) matuokliai, chemijos, medicinos ir laboratorijų prietaisai, kraujo perpylimo rinkiniai.

Kamuoliukus praėjo ISO9001 Kokybės Sertifikatą Sistema, SGS, Ataskaitos atitinka RoHS Standartus. Jie yra ekologiški netoksiški. Prašome būti tikri, kad naudoti.

Visame pasaulyje laivybos. Jūsų prekės bus išsiųstos per 24 Valandas nuo apmokėjimo gavimo. Prekės yra paprastai išsiunčiamas tą dieną jei apmokėjimas gautas iki 17:00 pm nuo pirmadienio iki penktadienio. Mokėjimai gautas po 17:00 penktadienį bus pristatytas ateinantį pirmadienį. Mes laivas elementus kasdien, siekiant užtikrinti greitą pristatymą.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų-tai viskas, ko mums. Prašome palikti savo atsiliepimus ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome laisvai prieš paliekant atsiliepimą. Mes jums dėti visas pastangas, kad išspręstų visas problemas ir suteikti jums nuostabų sprendimą.

Didesnius užsakymus daugiau nei 10.000 VNT. arba turite kitų plieno kriterijus, kiti kaip skersmuo svyruoja nuo 0,3 mm ~ 60mm, prašome spausti dabar! Mes norėtume priimti visus tyrimus ir patenkinti kiekvieno kliento reikalavimus, aukšta kokybė, gera kaina ir greitas pristatymas!

Medžiaga Polipropilenas ( PP )
Sertifikatas ISO RoHs, SGS
Prašymas Maža apkrova guoliams, specialūs vožtuvai, atbuliniai vožtuvai, vožtuvai flotage
Modelio Numeris 3/32" Colių ( 2.381 mm )
Pakuotės Dydis 14cm x 9cm x 5cm (5.51in x 3.54in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (10000 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.096kg (0.21lb.)

Panašūs produktai