Mados Prabangos Prekės Tuščiaviduriai Iš Akrilo Sankabos Moterų Vakare Sankabos Krepšiai Šalies Moteris, mini Rankinės Peties "Messenger" su Tote

€16.72

-25%

€22.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vakare sankabos krepšiai, prekės rankinės, mados prekės ženklo rankinės, Pigūs vakarą sankabos krepšiai, Aukštos Kokybės prekės rankinės, Kinijos mados prekės ženklo rankinės Tiekėjų.

1 priimame alipay čia. Visų didelių kredito kortelėmis naudojantis mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO seguroEL. 2 pristatymo laikas yra apie 7-60 dienų laborables.puede užtrukti ilgiau laiko pasiekti kai kurių šalių, ypač Brazilijoje, Pietų Amerikos, Afrikos šalių. 3 (1) Q: Kai aš padaryti sumokėti, kiek laiko galite siųsti? A: Išsiųsti per 48 valandas ir pateikti takelio numeris. (2) Klausimas: Kaip ilgai aš gauti paketą? jei jūs negavote, kaip aš galiu padaryti? A: Atsižvelgiant į jūsų šalį, 7-60 días.más 60 dienų negavo, mes grąžinsime pinigus jums. (3) Klausimas: Jei prekės yra kokybės problemų, aš galiu, kaip tai padaryti? Prašome, susisiekti su mumis, mes išspręsti problemą. jei pirkėjai nori žinoti, detalių pristatymas, prašome susisiekti su mumis ir mes pasiūlysime jums priimtiną transporto galimybes. 4 jei prekės atrodo pažeisti kokybės, mes jums siūlome 1 metų garantija. jei pirkėjams reikia grąžinti prekę, prašome kreipkitės į mus grąžinimo programą. Nesvarbu, pirkėjai turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu. pirkėjų priimti gerų patarimų, ir pabandyti sukurti geriau pirkinių patirties. mes nuolat suteikti pirkėjams lengvatinių išmokų kainos, laikoma, sveikinimai, dovanų staigmena. 5. kiekviena regeneracijos yra meilė. a) Kai esate patenkintas savo pirkiniu, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums TEIGIAMĄ unRETROALIMENTACIóN. be to, mes palikti teigiamą atsiliepimą apie jus. b) Jei esate nepatenkinti savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Mes susisieksime su jumis per 24 valandas dirbti su jumis, kol jūs esate patenkintas.

Rūšių maišelius Peties & Crossbody Krepšiai
Modelio Numeris 2017091701
Apdaila Mygtuką,Appliques,Grandinės
Stilius Mados
Proga Universalus
Prekės Pavadinimas zhuoku
Rankenų/Dirželiai Vieną
Interjeras Mobilusis Telefonas Kišenėje
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Išorinis Nėra
Lytis Moteris
Elemento Tipas Rankinės
Uždaryti Tipas Hasp
Pamušalas Poliesteris
Kietumas Sunkiai
Modelio Tipas Kietas
Pagrindinė Medžiaga PVC
Formos Atvartu
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai