Nemokamas pristatymas - 6pcs 6mm 4Flutes kampe Endmill Spindulys Spiralės Tiek Karbido Frezavimo CNC Maršrutizatorius bitai hrc45 D6*R0.5*15*D6*50

€23.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: spiralės tiek, CNC Maršrutizatorius Bitai, maršrutizatorius tiek, Pigūs spiralės tiek, Aukštos Kokybės cnc maršrutizatorius bitai, Kinija maršrutizatorių, tiek Tiekėjų.

1. HRC45 Karbido keturių Fleitos Kampo Spindulys EndMills ,CB medžiagos , TIALN danga gali atlaikyti aukštą temperatūrą 650-750

Informacija:

------- Kieto karbido kampo spindulys frezavimo cutter su karbido 90%, Co10%, ir mikro grūdų 0.6 um, visiškai užtikrinti gerą dėvėti-atsparumas .

------- Spiralės kampas 35° kampo spindulys frezavimo cutter, su gera skaldos iškrovimo .

------- Mes naudojame Penkias ašis jungtis cnc staklių gamyba, šis produktas, siekiama pasiūlyti aukštos kokybės pabaigoje malūnai.

------- Frezos priimti ALTIN juoda danga , turi gerą poveikį sumažinti trinties koeficientas, vis dilimo, atsparumas, galutinis tikslas yra prailginti darbo laiką .

------- 4 fleitos kampo spindulys gali būti naudojami pusę apdaila apdirbimo , paprastas, šoninė, groove, ratas-visi jie gali būti perdirbti.

------- Jei mūsų specifikacija negali patenkinti savo reikalavimo, sveiki OEM arba pagaminti pagal užsakymą!

2 . Pakuotė: Kieto plastiko dėžutė

3.Pristatymas Metodas: Kinija Paštu, Oro Paštu, paprastai reikia apie 15-60 darbo dienų.Skirtingų šalių ,laivybos laikas yra skirtingas ,prašome suprasti, EMS arba DHL, paprastai reikia apie 7-12 dienų.Jis taip pat priklauso nuo šalies, kurioje esate. Mes siūlome sujungti laivybos kai jums užsakyti kelis produktus,kurie gali jums sutaupyti šiek tiek pinigų.prašome susisiekti su manimi pirmą kartą. Svarbios pastabos: Jei jums reikia pakuotės labai skubiai,jums būtų geriau pasirinkti, ar AVS DHL,jei nėra EMS arba DHL funkcijos,prašome susisiekti su manimi.Aš caulate laivybos ir nustatyti, kad jis už jus. 4.paslaugos: pinigų grąžinimo priimami, jei prekės nėra taip, kaip aprašyta . jei yra kažkas, kad jūs nepatenkinti,prašome susisiekti su manimi.Aš darysiu viską, kad padėti jums ir būti atsakinga už verslo . pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Skersmuo 6
HRC 45
Bendras Ilgis 50
Fleitos 4F
Fleitos ilgis 15mm
Danga TiAIN
Prekės Pavadinimas JERRAY
Dirbo medžiaga Plieno,Aliuminio lydinio,MDF,Faneros,Plastiko ir kt.
Spindulys R=4*R0.5mm
Helix 35 laipsnis
Tipas Pabaiga Malūnas
Modelio Numeris D6*R0.5*15*D6*50-4F-HRC45
Medžiaga Karbidas
Fleitos Skersmuo 6mm
Pakuotės Dydis 10cm x 6cm x 2cm (3.94in x 2.36in x 0.79in)
Įrenginio Tipas daug (6 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.425kg (0.94lb.)

Panašūs produktai