Romantiška Vestuvių Dovanų Dėžutėje Elegantiška Prabanga Apdailos Gėlių Nuotaka Pjovimas Lazeriu Šalis Saldus Džiaugtis Vestuvių Popieriaus Saldainių Dėžutė S201794

€66.71

-4%

€70.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: popieriaus saldainių dėžutė, vestuvių dovanų dėžutėje, saldainių dėžutė, Pigus popierius saldainių dėžutė, Aukštos Kokybės vestuvių dovanų dėžutėje, Kinijos saldainių dėžutė Tiekėjų.

Medžiaga: Amatų Popieriaus Dydis:7.5 L*5.2*14CM S 6.5*4.7*12 Spalvos:Rožinė,Žalia,Purpel,mėlyna pradėti Pastaba: Dėžės atvykti butas ir paprastas lankstymo reikalingas surinkimas.

Mes paprastai apdoroti jūsų užsakymą per 24-72 valandas, bet mes negali garantuoti prekių pristatymo metu, dėl skirtingų užsakymą įstatymus ir tarptautinius pašto srauto. Prašome leisti beveik 4 savaites laivybos dienų tarptautinės paštu. Mes taip pat pateikti operatyvus paslaugų už tarptautinius pavedimus. Ir jei jums reikia greitas pristatymas, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnybą, kad gautumėte pagalbos. Atsiprašome už bet kokius nepatogumus.

Mes laivas Alixpress spręsti TIK. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą ? nereikia painioti juos už papildomą siuntimo išlaidas. Nepalikite Neigiamų atsiliepimų, be prašo mūsų pagalbos. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.

Proga
Skaičius, Vnt 1pc
Dovanų Maišelis Dydis S, L
Prekės Pavadinimas ETRSUNTECH
Modelis Gėlė
Medžiaga Kartonas
Modelio Numeris S201794
Pakuotės Svoris 5.0kg (11.02lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Įrenginio Tipas daug (300 vienetų/lot)

Panašūs produktai