Naujas Feng Shui Elementas Pagoda Su Gyvybės Medis Aukso Metalo, Žalvario Pakabukas

€10.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pagoda meno, fengshui apdaila, pagoda, Pigūs pagoda meno, Aukštos Kokybės fengshui apdaila, Kinija pagoda Tiekėjų.

pagoda aukštis:1.7 colių/4.3 cm

Medžiaga: paauksuoti

Pagoda amuletas yra puikus išgydyti mirtinas #5 Geltonos Žvaigždės, kurios atneša nelaimingų atsitikimų, finansinių nuostolių ir skaudžių problemų. Jis taip pat puikiai tinka sulaiko #2 Black Star", taip pat žinomas kaip "Liga " Star", kuris atneša ligų ir negalavimų į keleivių. Atsižvelgdamas Penkių Elementų Pagoda šalia jūsų ne tik sekina šių piktybinių žvaigždžių, bet aktyvina pasisekė, 1, 6 ir 8 plaukioja žvaigždės taip pat.

Gyvybės medis yra universalus simbolis randamas daugelyje dvasinių tradicijų visame pasaulyje. Jis simbolizuoja gyvenimą pati, su savo filialus pasiekė Dangų, ir jos palaidotas šaknys, jungiančios į Motiną Žemę. Daugelis senųjų mitinių pasakojimų ateina iš idėjos, kad visos gyvos būtybės gimsta iš žemės; gyvybės šaltinis, ir išlaikymą už visus. Medis tapo simbolis meilė, išmintis, atgimimas, koncentracija, išpirkimo, draugystė, bounty ir skatinimas.

Stilius Feng Shui
Temos Talismanas
Medžiaga paauksuoti
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.06kg (0.13lb.)
Pakuotės Dydis 5cm x 2cm x 3cm (1.97in x 0.79in x 1.18in)

Panašūs produktai