3pcs/daug Elektroninių Cigarečių degiklio Impulsiniai Lanko Slim Vėjo cigarų Žiebtuvėlio USB Įkrovimo Flameless Elektros Lanko lengvesni

€33.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lanko lengvesni, elektros lankas, elektros lanko lengvesni, Pigūs lanko lengvesni, Aukštos Kokybės elektros lanko, Kinijos elektros lanko lengvesni Tiekėjų.

Pavadinimas: lengvesni зажигалка isqueiro зажигалки dalykėlių vyrų encendedor usb žiebtuvėlis esqueiro прикуриватель isqueiro usb 라이터 encendedor usb elektronik çakmak Įkrovimo laikas: Apie 2-3 valandas Funkcijos: 1. Aplinkos , švarios, mažai anglies dioksido išskiriančių elektros energija 2. USB įkrovimo, Gali būti naudojamas kelis kartus, 3. Jokio kvapo, ne liepsna, saugesnis Paketą įeina: 3pcs* Žiebtuvėliai 1* USB kabelis

Įspėjimas: 1. Prašome don ' t įdėti lengvesni vandens ar kitų skysčių.

2. Prašome atjunkite jį iš karto po apmokėjimo visiškai.

3. Kai baterija baigsis, lanko uždegimo trukmė tampa trumpas, prašome įkrovimo laiku.

4. Apšvietimo laikas yra ne daugiau nei 10 sekundžių. Atkreipkite dėmesį: bus keliamas triukšmas ir twisty lanko, kai apšvietimas. Tai yra normalu.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7.Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1.Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

2.Gauti produktas per 7 dienas, mums bus malonu pasikeisti arba grąžinti už jus, kaip ilgai, kaip visi originalioje pakuotėje ir priedai pradinę būklę.

3.Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

4.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.

1.Jei norite grąžinti jūsų produktas (- ai), remontas / keitimas / grąžinimas, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.

2.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3.Jei grįžta produkto kokybės problemų, mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Medžiaga Metalo
Stilius Elektroninis
Dydis 58 x 38x 13mm (L x W x H)
spalva MĖLYNA, JUODA, AUKSO, SIDABRO, ŠVIESUS
Naudojimas Cigarečių
Modelio Numeris OTH-0207
Funkcija Vėjo
sekimo informacija Taip
Energijos šaltinis ličio jonų baterija
Svoris 210g
Prekės Pavadinimas AHKUCI
Įrenginio Tipas daug (3 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 30cm x 25cm (7.87in x 11.81in x 9.84in)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)

Panašūs produktai