3 Poros Naujų Mados Moterų Juokinga Juostele Kojų Kojinės Medvilnės Penkis Pirštus Kojinės Atsitiktinis Minkštos Kojinės Su Pirštais Spalvinga Kojinės 5 spalva

€8.57

-22%

€10.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dryžuotas kojų kojinės, minkštos kojinės, puskojinės su kojų, Pigūs dryžuotas kojų kojinės, Aukštos Kokybės minkštos kojinės, Kinija puskojinės su kojų Tiekėjų.

*Medžiaga: medvilnė *Dydis:Nemokamai Dydis (35-39CN) *Spalvos:6 Spalvų *apima: 3pcs Kojinės *Pakuotė:Opp krepšys

APIE LAIVYBOS

Paprastai, mes išsiųsti savo sklypų, kuriuos Kapt.lt oficialus pristatymas metodas "ePacket/Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu", Kuri yra labiausiai patikimas pristatymas metodas, kuris visame pasaulyje pristatymas.

Paprastai, mes pareiškiame, mažesnės kainos, sąskaitos faktūros/sąskaitos išvengti muitinės mokesčių už jus, laivybos būdas, išvardytų aukščiau, paprastai ir tax-free. Jei yra muitinės mokesčių, jūs turite mokėti už jį. Mes negalime turėti jokių muitų mokesčių. Jei turite ypatingų pageidavimų, prašome palikti pranešimą už mus.

APIE MOKĖJIMĄ

Po to, kai jūs mokate už užsakymą, Kapt.lt bus gauti jūsų mokėjimą per 24 valandas (Paprastai), mes apdoroti jūsų užsakymą kartą Kapt.lt gavome jūsų mokėjimą.

APIE GAVIMO

1. Prašome apdrausti GAVĖJAS PAVADINIMAS, ADRESAS ir TELEFONO NUMERIS yra visi teisingi, Mes negalime priimti grąžinti pinigus ar ginčų dėl blogo informacijos gavimo. Rusijos klientams palikite Vardą ir pavardę.

2. Pasirašyti Po Registracijos.

Prašome atidaryti sklypą po vyro buvimas, jei sklypas yra pažeistas, ar ne, prekę galite užsisakyti, prašome fotografuoti iš karto, įskaitant visus adresas etiketės, pakuotės ir daiktų, kuriuos gavote. NE mesti paketą iš karto! Tai yra labai svarbu!

APIE ATSILIEPIMĄ

Prašome palikite mums 5 žvaigždės

Daiktas kaip descried:5 star"

Komunikacijos:5 star"

Siuntimo greitis:5 star"

Mes padarysime viską, kad tarnauti savo klientams, prašome palikti mums 5 Žvaigždučių reitingą, gavę sklypą, ačiū už jūsų paramą !

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padėsime jums ją išspręsti. Linkiu laimingas pirkinių !

Kojinių Tipas Atsitiktinis
Medžiaga Medvilnės
Lytis Moteris
Dydis 35-39
Modelio Tipas Dryžuotas
Modelio Numeris UFFPC-GT-W1717Z
Prekės Pavadinimas Uffpc
Elemento Tipas Kojinių
Storis Standartas
Įrenginio Tipas daug (3 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 25cm x 15cm x 6cm (9.84in x 5.91in x 2.36in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai