FUWAYDA sony Spalvų CCD Transporto priemonės automobilio logotipas, ženklas, Emblema Priekinė kamera VW GOLF Bora Jetta Touareg Passat Lavida Polo Tiguan

€15.53

-19%

€19.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaizdo kamera vw, automobilio vaizdo kamera passat, vw emblema fotoaparatas, Pigiai fotoaparatas vw, Aukštos Kokybės automobilinis vaizdo kamera passat, Kinija vw emblema kamera Tiekėjų.

Rekomenduojami Produktai

Tai yra mūsų parduotuvės nuorodą: ( ) SONY CCD kamera yra didelis, aišku, geresnės kokybės, nei Spalvinga CMOS ir CMD ir CCD HD " sony CCD Automobilio vaizdas iš priekio Atvirkštinio vaizdo Kamera VW GOLF Bora Jetta Touareg Passat Lavida Polo Tiguan

Prašome atkreipti dėmesį, žemiau: jei Norite būti saugūs, Atkreipkite dėmesį į dydį ant paveikslėlio prieš perkant. Susisiekite su mumis, jei nesate susipažinę su mūsų produktais.Įsitikinkite, kad dydis mūsų produkto kaip beveik tas pats, kaip jūsų automobilio licenciją plokštelės šviesos. Įvairių šalių, net ir tos pačios stilius automobilio dydžio licenciją plokštelės šviesos gali būti skirtingi. Šis fotoaparatas pakeis licencijos numerio apšvietimo lemputės.

170 laipsnių vaizdas kampas, vandeniui night vison highe aišku, labai mažas ir lengva įdiegti

Mažas apšvietimas ir užpildyti automatinio šviesos, atsparus vandeniui

"sony CCD, Automobilio Galinio vaizdo Kamera Specifikacijos: "SONY CCD žetonų aprašymas Vaizdo Jutikliai, 1/3" Color SONY CCD TV Sistema NTSC/PAL Efektyvių Taškų 728X582 Rezoliucija (TV Linijų) 520 Minimalus apšvietimas 0.1 Lux Horizontalus Sinchronizavimo.Dažnis 15.625 KHZ, Vertikalus Sinchronizavimo.Dažnis 50 HZ Vaizdo Išvestis 75 Ohm Gamma Vartojimo 0.45 AGC: Auto BLC:Auto Naktinio Matymo Taip, IP Klasė: iP68 100% atsparus vandeniui S/N santykis Geresni nei 48dB Objektyvas Kampas 170(Laipsnis.) Srovės Suvartojimas mA) 300 Užrakto greitis 1/50(PAL)1/60(NTSC),1/100,000 Maitinimo šaltinis (V DC) 12 darbinė Temperatūra (Laipsniais.C) -30~-60 RH95% Maks.) Sandėliavimo Temperatūra (Laipsniais.C) nuo -40~+85(RH95% Maks.) Pakuotė: 1 x Vandeniui Automobilio Vaizdas iš Priekio " sony CCD Kamera 1 x 5 M Vaizdo Kabelis, 1 x Maitinimo Kabelis

Imtis savo akcijų licenciją plokštelės šviesos atgal į savo automobilį. Nustatyti fotoaparato, kur akcijų licenciją plokštelės šviesos buvo. Prisijungti built-in licenciją plokštelės šviesos kamerą, kai išteklių licenciją plokštelės šviesos buvo prijungtas gauti teisę Prijunkite maitinimo fotoaparato, kad jūsų stabdžių žibintai - raudoną laidą prie teigiamo ir juodą laidą prie neigiamo. Prijunkite vaizdo kabelį, fotoaparato į pratęsimo laido. Prisijungti pratęsimo laido prie savo automobilio ekrane. Pamatysite vaizdus, kai jūsų automobilis yra atvirkštinis perėjimas.

eturns:

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.

Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos. Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą metų.

***** Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).

Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjas?- ai) grąžinimo adresas, ir rašyti ?dovana? dėl pristatymo išsamiai lapas. Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Prašome palikite mums gerų atsiliepimų, jei elementą gavo geros būklės;

Pirkėjams, kad nėra patenkinama jūsų pirkinių Patirties, visada galite susisiekti su mumis pirmą, prieš jums paliko rezultatų grįžtamąjį ryšį;kiekvieną problemą galima dirbo per gera komunikacija tarp abiejų pusių.

Prekės Pavadinimas FUWAYDA
Objektyvo kampas 170 laipsnių
Elemento Tipas priekiniai logotipas fotoaparatas
Pagalbinė Linija No
ccd ar " sony ccd "Sony CCD
TV sistemos
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Automobilių Gamintojo Volkswagen
Lęšių Medžiaga Plastikiniai + Stiklas
Spalvos Pavadinimas Juoda
Laidais ar Bevielio ryšio Belaidžio
Medžiagos Tipas ABS
Pakuotės Svoris 0.563kg (1.24lb.)
Pakuotės Dydis 14cm x 9cm x 9cm (5.51in x 3.54in x 3.54in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai