304 nerūdijančio plieno drabužių džiovinimo line aukštos kokybės chromo arba aukso dengimo medžiaga laido vonios reikmenys, 2.7 M clothesline

€8.41

-35%

€13.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vonios kambario aksesuarai, aukso vonios kambario aksesuarai, vonios aksesuarai aukso, Pigus vonios kambario aksesuarai, Aukštos Kokybės aukso vonios kambario aksesuarai, Kinija vonios aksesuarai aukso Tiekėjai.

304 nerūdijančio plieno medžiagos aukštos kokybės chromo arba aukso dengimo medžiaga laido vonios kambario aksesuarai

Šiltas eilutę:

Jis paprastai trunka apie 20-40 dienų jums Kinija paštu, oro paštu.

Tačiau karšto pardavimo sezonus,tai gali trukti 60 dienų.

Jei jūs negalite laukti taip ilgai,prašome ne vieta.

Mes taip pat tikimės, kad jums prekes, kaip įmanoma greičiau.

Labai ačiū už jūsų supratimą.

Express pristatymas instrukcija ir atsiliepimai: projekto specifikacijos (1), prašome atidžiai jį perskaitykite ir įsitikinkite, kad tai yra tai, ko jums reikia. (2) savo liniją arba palikite žinutę su mumis mūsų projektas, laivybos sąlygos ir kainos. (3) jei kelis papildomus reikalavimus į mūsų projektą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Kai pranešimą apie siuntą: (1) Kinų pašto pristatymo laikas yra apie 23-45 dienų (kai reikia 45 dienų arba tiek), prašome aSome pacientai laukia savo paketą. (2) jūs taip pat apsvarstyti kitus express "(UPS, DHL, " fedex, TNT ar AVS) 2-8 pristatymo dienos. (3) prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors neįprastų paštu. (4) prašome siųsti mums savo patarimus jūs žinote geriau, nei mums. Būsime dėkingi, ji labai daug Savo gerų idėjų. (5) jei jums siūlome mūsų Kinija paštu nemokamas pristatymas prekių, mes tik per China post transporto. Mes atlikti, Kaip mes susitarėme, kad tarifus. (6) mes neatsakome už bet kokią muitai, importo muitai. (7) mes padarysime viską, kad patenkinti jus, bet ne visus nepagrįstus reikalavimus, prašome. Svarbi pastaba: Klientai turi būti tikri, ar jų šalyse yra leidžiama importuoti Šio produkto pirkimo. Jei nesate tikri, ar jūsų šalyje leidžia šių rūšių produktų, mes rekomenduojame jums susisiekti su vartotojo patvirtinimo. Mes negali būti atsakinga už nuostolius, patirtus dėl muitinės konfiskavimo. Kokybės kontrolė: (1) Mes tikriname kiekvieno punkto iki laivybos užtikrinti, kad jie būtų geros būklės. (2) Kaip patyręs tiekėjas mes paketo prekių kartoninė dėžutė su EPE, kuris neleistų savo daiktus iš kai kurių netikėtų nuostolių efektyviai pristatymo laikotarpiu. (3) Mes jums siūlome greitas pristatymas, paprastai maždaug 3 dienų pasiruošimas. Tai apytikslis laikas, jūsų siuntą duomenys būtų iki jūsų konkrečių užsakymų. (4) norime jums žinoti, sekimo numerį, kai mes išsiųsti jūsų produktus. Atsiliepimų / Rangas mūsų paslaugos: Pls palikite mums savo komentarą mūsų produktus ir paslaugas po to, kai jūs gavote savo produktus ;. Tai padės mums padaryti geriau ateityje Mes jums negailėti pastangų atnaujinti mūsų visa sistema tenkina visus mūsų rūšies klientams. Visos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po apmokėjimo aišku. Pastaba:. Kinija Paštu, Oro Paštu / Sklypo vos priklauso visame pasaulyje po sistema, kuri yra daug lėtesnis, nei Specialių Pristatymo Elementus atvyks į 7-25 darbo dienas visame pasaulyje paprastai Ir atvykimo laikas taip pat priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių bendrojo .. atvykimo laikas lentelėje yra pateikiama žemiau už jūsų išvada:

Jei jūs patenkinti mūsų produktu pls suteikti penkių žvaigždučių kurie būtų dėkingi

Montuojamas Kampas
Modelio Numeris YS-CL17252
Prekės Pavadinimas Tuqiu
Savininkas Paviršiaus Apdaila 4 spalvų
Įdiegti Stilius Varžtą Įterpiant Tipas
Pakopų skaičius Vieno Lygio
Lentyna Medžiaga Cinko Lydinys
Tipas Vonios Lentynos
Medžiaga304 nerūdijančio plieno
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 10cm (4.72in x 4.72in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai