PROCIRCLE Pasipriešinimo Treniruotės Juostų Linijos Juosta Nustatytas kojos ir užpakalis Fizinės Terapijos Sveikatingumo Mankšta 12 * 2 cm

€7.43

-34%

€11.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: treniruotės grupė, atsparumas treniruotės intervalai, linijos juosta, Pigūs treniruotės grupė, Aukštos Kokybės pasipriešinimo treniruotės intervalai, Kinija linijos juosta Tiekėjų.

Kas yra skiriasi procircle juostos ir kitiems? Ilgiau nei 25cm (Rinkos dydis).12" iki 2" linijos suprojektuotos gali būti ištemptas iki 3-4 kartų savo pradinio ilgio, jie yra labiau treniruotės, negu jūs manote. Procircle juostas, yra pagaminti iš aukštos kokybės ekologiškas natūralus lateksas - tai reiškia, Kad jie yra daugiau pasipriešinimo,patogus, minkštas ant odos,neprilygstamą patvarumą ir tvirtumą,apsaugo nuo ašarojimas, kopijavimo, fotografuoja ir "tempimo". Kaip naudoti šias dažnių juostas? Vadovas parodo, kaip užduotis atlikti žingsnis po žingsnio, ir kokius raumenis kiekvienas pratimas yra geras. Procircle juosta idealiai tinka kūno raumenų glass toning,reabilitacijos ir sušilti, reabilitacija po traumų ar gydymo.Jis gali būti integruotas vientisai su kiekviena populiarių kūno rengybos treniruotės programas, įskaitant P90x,Crossfit,Joga,Pilates,svorio,kūno formavimas.Arba jas naudoti bendrieji pratimai,lunges,tempimo,jėgos mokymo ir daugiau. Kas galite naudoti šias juostas? Puikiai tinka visiems-vyrams ir moterims,vyresnio amžiaus asmenims ir vaikams, taip pat puikiai tinka nėščioms moterims ir naujų motinų atgauti savo paveikslą,pagerinti raumenų tonusą ginklais,bicepsas, tricepsas, krūtinės ir pečių,core,kelius,šlaunis,kojas ir rankas,atgal ir sėdmenų nereikia brangių treniruoklių salė narystė. 4 lygius, jūs galite padidinti intensyvumo treniruotės palaipsniui ar sujungti kelis rasti savo idealus pasipriešinimo, ar esate pradedantysis ar patyręs treniruotės kariai. Ypač, jei esate pradedantysis ar neturite prieigos prie sporto salė,Jie yra puikus būdas enage į glutes, o daro pritūpimai ar bet kurios kitos mažesnės kūno pratimai.Šiose juostose yra tendencija sporto kambarys.

Ilgis 30cm
Modelio Numeris pasipriešinimo linijos intervalai
Stiprinti dalys Rankų, Kojų, Core, ir Daugiau
Puikus Vyrų ir Moterų Treniruotes
Funkcija Įstaiga
Medžiaga 100% natūralus lateksas.
spalva Juoda
Prekės Pavadinimas procircle
Prašymas Gumos String Krūtinės Kūrėjas
Departamentas Pavadinimas Unisex
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.146kg (0.32lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai