Naujas Moterų Messenger Maišeliai Moterų Vandeniui Nailono Rankinėje Moterų Pečių Maišą Ponios Crossbody Krepšiai bolsa sac a main femme de

€9.66

-43%

€16.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "messenger maišeliai moterims, ponios maišelį, Pečių Krepšiai, Pigūs messenger maišeliai moterims, Aukštos Kokybės ponios maišelį, Kinijos Tiekėjų pečių krepšiai.

Rusijos draugai, pirkti atsargumo priemonės: rusijos pašto nuostatai reikalauja, kad visas pavadinimas gavėjo pavadinimas, sudarytas iš trijų dalių. Taigi, pasakykite man savo vardą, pavardę, ačiū!

Moterų Messenger Vandeniui Nailono Maišuose Bolsos Moteris Aukštos Kokybės Peties Mažų Krepšiai Nešiojamų Ultralight Kuprinės Maišelį ZK733 1:Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.

2:Pastaba:Šio produkto dydis pateikta informacija yra tik nuoroda tik, prašome patikrinti aukščiau išsamios matavimo pasirinko teisingą dydį ir leisti 1-3cm (0.4-1.2") skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

Patarimai:

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas. Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. Kaip galima stebėti mano parecl? Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga? Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą. Nėra jokių muitų mokesčių?

Paprastai mes skelbiame minimali vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių. Tačiau dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. Taigi galite palikti pranešimą kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti. USD 8.09 /maišelis

Pagrindinė Medžiaga Nailonas
Uždaryti Tipas Užtrauktukas
Pamušalas Poliesteris
sac a main krepšys moterims
Interjeras Interjero Key Chain Turėtojas,Mobilųjį Telefoną Kišenėje,Interjero Užtrauktukas Kišenėje,Interjero Lizdas Kišenėje
Modelio Numeris pečių maišą
2018 m. juodas kietas krepšys
Proga Universalus
Elemento Tipas Rankinės
Išorinis Kietas Krepšys
Modelio Tipas Kietas
Formos Half Moon
Rankenų/Dirželiai Vieną
Kietumas Minkštas
Stilius Mados
messenger " rankinės Mados Pečių "Messenger"
moterų messenger maišeliai bolsa feminina
Apdaila Nėra
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Lytis Moteris
Prekės Pavadinimas zhuoku
bolsos bolsas
Dydis 25cm x 8cm x 18cm
moterų pečių maišą Pečių Krepšiai
Rūšių maišelius Peties & Crossbody Krepšiai
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 20cm (3.94in x 3.94in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.36kg (0.79lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai