Realios Nuotraukos Seksualus V-Kaklo-Line Tiulio Satino Zawalcowany ilgomis Rankovėmis, Vakaro Suknelės Promenadzie Suknelė 2016 Oficialų Suknelė Moterims FE34

€130.26

-15%

€153.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ilgomis rankovėmis vakarinę suknelę, rankovėmis vakaro suknelės, vakarinę suknelę, Pigūs vakarinę suknelę ilgomis rankovėmis, Aukštos Kokybės rankovėmis vakaro suknelės, Kinija vakarinę suknelę Tiekėjų.

Dėmesio:

1.Jei turite kokių nors abejonių, ar reikia padėti,prašome nedvejodami susisiekite su mumis. Jūs taip pat galite siųsti pranešimus į jav ar kalbėtis su mumis internetu.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

2.Bet kokie pasikeitimai, dydis/spalva/specialusis reauests nėra priimtini po užsakymo viršija 24 valandas.

3.Jei viršyti 24 valandų,dydžio,atsiųskite mums žinutę, siekiant patikrinti, ar jis vis dar gali būti pakeista, dydžio,spalvos ar informacija.

Taip pat prašome atidėti apdorojimo laikas jūsų užsakymą. Jeigu jūsų užsakymas viršija 48 valandas, ir mes turime pradėti suknelė,mes tik gali grąžinti 50%, jei norite atšaukti užsakymą.

4.Jei jūsų dydis yra plius dydis (16W,18W,20W,22W,24W,26W),mums gali tekti imti daugiau $15-$30.

5.Kaina yra tik suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinės,striukės,vestuvių šydas,mergina. Jei norite,kad, prašome susisiekti su mumis dėl informacijos.

6.Kai kurioms suknelės, kad jokia nuotrauka už nugaros dalis informacijos,mes padarysime tai nėrinių arba užtrauktuką aukštyn pagal stilių. Jei jums patiko atgal su Nėrinių-up ar kita,prašome pranešti mums laiku.

7.Spalva atstovavimas gali skirtis skirtingų monitorių. Kai kurioms suknelės, kurios yra nuoroda nuotraukos,nekilnojamojo suknelė bus šiek tiek kitoks, kaip ir originalus vaizdas. Jis bus apie 90% panašaus kaip nuotraukoje.

8. Kartais ten bus MOKESČIŲ iš savo Papročius. Tai yra susiję su yout šalies nacionalinės politikos. Pardavėjas negali kontroliuoti. Ačiū už jūsų supratimą. 9.Jei jūs neturite pasakyti mums,mes padarysime, kad jūsų suknelė, kaip ir standartiniai MUMS dydžio, kaip mūsų dydžių lentelė.

Jei jums reikia custom made suknelė,palikite mums žinutę ir pasakykite mums savo teisingi matavimai, kai jūs pateikiate užsakymą: Krūtinės,Liemens,Klubų,ūgį nuo viršaus galvą prie grindų, bet ne batai,jūsų kulno aukštis,petys į petį,rankos ilgio,Bicepso,Armhole.

10.Visi mūsų suknelės yra custom made,mes ne priimti grįžti suknelė, jei nėra kokybės problemas.

Jei yra kokybės problemų,prašome palikti žymes ant suknelė (nereikia iškirpti tags)ir susisiekti su mumis.mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus.

Dydis Custom Made/Standard US size
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
spalva Kaip Vaizdas arba pagal Užsakymą
Tipas ypatinga proga suknelės
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Prekės Pavadinimas Ruolai
Audinio Tipas Satin
Modelio Numeris fe34
Rankovės Stilius Reguliariai
Punktas realios foto vakarinę suknelę
US Dydis 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W
prekės stilius Satino Oficialų Vakarinę Suknelę
Built-in Liemenėlė Taip
Prekės pavadinimas V Kaklo-Line Vakarinę Suknelę
Apdaila Duobute,Perlai,Varčias
Tikrasis Vaizdai Taip
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Nom vestido de festa longo
Medžiaga Poliesteris
Produkto Stilius Oficialus Šalies Suknelė
Siluetas A-Line
Iškirpte V-Kaklo
Talėja Natūralus
Pavadinimas Ilgomis Rankovėmis Prom Dresses
Proga Vakare Šalies, Prom Šalis,Baigimo Šalis,Vakare Šalis
Traukinys Valymo Traukinio
Pakuotės Dydis 50cm x 40cm x 20cm (19.69in x 15.75in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 2.5kg (5.51lb.)

Panašūs produktai