SCOYCO odos motociklo pirštines off-road Dviračių pirštinės outdoorsports dviračių pirštinės

€28.66

-10%

€32.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračių pirštinės, Dviračių Pirštinės, pirštinės pirštinės, Pigūs dviračių pirštinės, Aukštos Kokybės dviračių pirštinės, Kinija pirštinės pirštinės Tiekėjų.

Gamintojas: SCOYCO Produkto Pavadinimas: motociklo jojimo pirštinės Spalva: raudona, juoda Medžiaga: pirmas sluoksnis, avikailio, ultra-pluoštas Išmatavimai: M / L / XL Savybės: vėjo, šiltas, apsaugoti delno

Mokėjimo

1 .

2.Prašome sumokėti per 3 dienų nuo užsakymo . Atveju Ir Atsiliepimus 1. Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo. 2. Jokių problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus adresu pirmą kartą prieš ATIDARYTI BYLĄ ar palikti Neutralią Neigiamų Atsiliepimų mažiau kaip 4 žvaigždučių reitingą, mes visada stengiamės ją išspręsti už jus Return 1.Už gaminius su trūkumais ar blogo straipsnių gavo: Pirkėjai privalo pranešti apie tai Pardavėjui per 7 dienas nuo gauto prekių Už brokuotą prekę, Pirkėjas turi atsiųsti email nuotraukas, nurodant ploto ir būklės defektų Gavusi patvirtinimą, Pardavėjo, prekės turi būti.. grąžintos per 7 dienas nuo jo. Tikrasis pašto mokestis grąžinimo, taip pat išlaidos, pakartotinio siuntimo pakeitimo klausimas bus, apmoka Pardavėjas. 2.Mainų dydžiai: Mes galime priimti keistis dydžių, pagal mūsų atsargų prieinamumą, Jeigu tai priimtina, Pirkėjai turi grąžinti elementą savo išlaidas, Pirkėjų reikia mokėti laivybos ir tvarkymo mokestį, kaip reklamuojama, mūsų sąrašas pakartotinio siuntimo.. naują elementą. Nemokamas pristatymas daiktus, Pardavėjas bus atsakingas už faktinį laivybos tarifų už pakartotinį siuntimą. 3.Prekės turi būti grąžinamos neapgadinta be dėvėti ar naudoti, ir su jos originalios etiketės ir pakuotės. 4.Ne mainai, arba grąža bus priimtas dėl bet kokių priežasčių, išskyrus aukščiau. 5.Prašome susisiekti su mumis dėl informacijos pirmiausia prieš savo veiksmų! Siuntos 1.Standartinis Paslaugos: Kinija Paštu, Oro Paštu visame pasaulyje, ePacket JAV, tiek stebimi. 2.Operatyvus Aptarnavimas: Kinija paštu EMS, stebimi dėl web of China Post AVS. 3. Prašome užpildyti savo pristatymo adresą ir kontaktinį telefono numerį, ypač Rusija pirkėjas, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę . 4.Pristatymo laikas: pristatymo laikas, per Atostogų Sezoną bus ilgesnis nei įprasta.

Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Modelio Numeris CR-601
Sportas Tipas Dviračių sportas
Lytis Vyrai
Tipas Visą Pirštą
Funkcija Atsparus vandeniui
Medžiaga Natūralios Odos
Dydis M, L, XL
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 12cm x 4cm (7.87in x 4.72in x 1.57in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai