Free P&P >>Elegantiškas, mados, dangus pilnas žvaigždžių, balta perlų vėrinį

€12.54

-20%

€15.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dangus nemokamai, sky star, dangus karoliai, Pigūs dangus nemokamai, Aukštos Kokybės dangaus žvaigždė, Kinija dangaus karoliai Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę!!! JOKIŲ PAPUOŠALŲ DĖŽUTĖ

Pagrindinė Informacija apie Gėlo vandens perlai

- Pearl yra vienintelis perlas sukurta būtybė. Su daugiau nei 5000 metų istorija žmonijos istorija, perlų, yra "queen of gems". Nuo senovės imperatoriai, kad autorinis atlyginimas ir įžymybės šiandien, perlai buvo garbinamas kaip ženklas, turto ir išskirtinį skonį.

- Šiandien, gėlo vandens perlai yra vis daugiau ir daugiau mados žmonėms visame pasaulyje. 95% gėlo vandens perlai auginami Kinijoje. Metinė produkcija yra apie 1500 tonų.

- Su labai geros kokybės ir prieinamą kainą, gėlavandenių perlų tapo populiari alternatyva Japonų Akoya perlų ir pietų jūros perlas. Gėlo vandens perlų sukūrė atnaujinta mados perlų pasaulyje prieinama alternatyva brangiai kainuojančių sūraus vandens perlai, kaip Akoya, Pietų Jūros Perlų ir Taičio Perlų.

Rūpindamiesi Savo Perlai

Net ir dirbtiniu būdu išauginti perlai su storesne dangos yra labiau pažeidžiama nei dauguma kitų brangakmenių, todėl jūs turite elgtis su jais atsargiai, kad išlaikyti juos geriausia sąlyga.

Jūsų perlų liks švaresnis, jei jūs įtraukėte juos po to, kai jūs taikyti savo makiažas ir kvepalai.

Įsitikinkite, kad imtis išjungti jūsų pearl žiedai prieš jus taikyti rankų ir kūno kremai.

Nuvalykite savo perlų su minkštu, nepūkuotu skudurėliu kaip tik jūs imtis juos išjungti. Audinys gali būti sudrėkinti vandeniu arba jis gali būti sausas. Jei drėgna, leisti perlai išdžiūti, prieš pateikiant juos šalin.

Purvinas perlai gali būti valomi su švelniu muilo ir vandens tirpale (pabandykite Dramblio kaulo dribsniai).

Niekada išvalyti savo perlų su sprendimus, kurių sudėtyje yra amoniako ar stiprių ploviklių.

Nereikia įdėti perlų juvelyrinių dirbinių, ultragarsinis švaresnis.

Nenaudokite abrazyvinių valiklių ar rub perlai su šlifavimo audinio. Abu galėtų dėvėti toli perlamutras, lakas, paliekant jums su paprastu ieško granulių

Pristatymas

-Jūs Galite Maišyti skirtingus elementus kartu;

- Nemokamas pristatymas: Mes išsiųsti produktų Kinija Paštu, Oro Paštu, arba Honkongas Po Oro Paštu. laivybos laikas yra 12-25 darbo dienas dauguma šalies.

-Jei nenorite, kad mažiau nei 200 jav dolerių bus laivybos prekės, kurias kinija paštu, oro paštu, arba HK post oro paštu,daugiau nei 200 usd bus nemokamas pristatymas DHL,ar AVS kitų laivybos kompanijų ,ačiū!

Atsiliepimai

- Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių,Mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

- Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Grąžinimo/Grąžinimo Politikos

Turite 0 pavojų jūsų sandoris: Jei esate nepatenkinti elementus jums, mes atsiųsime keisti arba grąžinti visas išmokas tik tuomet, jei prekės yra paskelbtas atgal per 3 dienas nuo gausite.

Procesas:

Žingsnis 1) Susisiekite su mumis per Alibaba.com " s pranešimų centro.

Žingsnis 2) Pateikti informacijos apie problemą turite.

Žingsnis 3) Grąžinti elementą, keitimo ar grąžinimo.

ATKREIPKITE DĖMESĮ: Pusė grįžti laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas

Lytis Moteris
Elemento Tipas Pakabučiai
Pakabučiai Tipas Solitaire
Stilius Klasikinis
Pearl Tipas Gėlavandeniai Perlai
Medžiaga pearl
Modelio Numeris AAA
Formos\modelis Round
Metalų Tipas Paauksuoti
Bauda ar Mados Mados
Pakuotės Svoris 0.118kg (0.26lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai