Atsparumas juostos mišinys, Natūralus lateksas Stiprumo, Atsparumo Juostose Linijos Fitneso Crossfit Galios Kėlimo atsigriebti

€30.43

-5%

€32.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lifto mašina, latekso nekilnojamojo touch gėlės, latekso spandex, Pigūs lifto mašina, Aukštos Kokybės latekso nekilnojamojo touch gėlės, Kinija latekso spandex Tiekėjų.

Uždaros linijos dizainas šio buto juosta tinka patogiai aplink viršutinės arba apatinės kojų, todėl jūs galite pasinaudoti raumenis, klubų ir kojų. Ne, nepatogus milteliai. Dizaino Pritaikymas-Kilpa pašalina būtinybę susieti mazgų.

Ilgis yra 41" ir perimetras 82", kuris yra ilgesnis nei kiti valai. Ir šis ciklas yra platesnis, nei daugumos kitų juostų komfortą. Puikus Apatinę Kūno Pratimai.

Šią jėgą juosta yra visi nauji KYLIN SPORTO produkto,garsaus sporto prekės iš Kinijos už gerą kokybę.

Pagaminti iš 100% Gryno Latekso Gumos, šių powerbands yra panašūs į Medžių juosta, ir yra plačiai naudojamas kaip CrossFit padeda pull-up juosta. Taip pat išpopuliarino kaip galiūnų juostų, šių sunkiųjų juostose yra dažnai naudojami kartu nemokamai svorius, pasiūlyti natūralių didėjančia pasipriešinimas lygiai; pridėti juostas svoris barų, suolai ar pritūpęs spintelės pridėta atsparumas metu keltuvai ir sprogstamųjų pratimai. Taikoma naudoti su arba be svarelių.

Jie yra idealiai tinka SUPER stipresnis benchers, ir pratimus, kuriuose dalyvauja apatinę kūno, veršeliai, keturračių, pakirpti sparnus ir glutes. Jis naudojamas saugiai padidinti intensyvumo treniruotės, be pridedant papildomus svorius į barą. Didesnį keltuvai, jie bus pridėti daug atsparumas bicepso ir tricep pratimai. - Padidinti atsparumą nuo vidutinio iki maksimalaus tempimo šis aplinkraštis juosta iki 2,5 kartų savo pradinio ilgio arba sujungti su lichteris intervalai už papildomą įtampą.

Savybės

Produkto Svoris: 180g(Black)+260g(Violetinė)+ 380g(Žalia) ,Bendras svoris 820g

Ilgis 104cm ,circumference208cm

Plotis: 2.2 cm ( Juoda )/3.2 cm (Violetinis) /4.4 cm (Žalia)

Storis: 4,5 mm

Galios Diapazonas: 25-50LBS ( Black )/ 50-75LBS (Purple)/ 100-120SVARŲ(Žalia)

Pakuotė:

1 x JUODA vairo juosta

1 x PURPLE power band

1 x GREEN power band

Mes praėjo 7P sertifikavimo. Kokybės ir Safty garantuotas.

Bandymo Ataskaita

Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Modelio Numeris Raudona
Prašymas Gumos String Krūtinės Kūrėjas
Departamentas Pavadinimas Vyrai
Prekės Pavadinimas kylinfit
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.82kg (1.81lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 2cm (7.87in x 3.94in x 0.79in)

Panašūs produktai