Pjovimo braižytuvai 24 colių su automatique kamera contour cut +stovas kojų nemokamas pristatymas Prancūzijoje

€862.53

-4%

€907.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pjovimo braižytuvai, pjovimo braižytuvai, braižytuvai stendas, Pigūs pjovimo braižytuvai, Aukštos Kokybės pjovimo braižytuvai, Kinija braižytuvai stendas Tiekėjai.

Sveiki atvykę į ateis mūsų parduotuvė Modelis:Lisu-CH24 Maksimalus popieriaus tiekimo plotis:720mm Maks. pjovimo plotis:610mm Šis aparatas turi fotoaparato auto supjaustyti Pastaba:Ši mašina yra dviejų spalvų,viena spalva yra žalia spalva,kita yra baltos spalvos,todėl prašome pasirinkti, kokios spalvos jums patinka. Ši mašina yra su kojos Lisu-H24(24" amatų pjovimo) pjovimo braižytuvai yra patentuotas produktas fromLisu-H15 amatų cutter yra integruota vaizdo kamera,jis siūlo naujos ir pažangios automatinės funkcijos, kurios yra idealiai tinka dirbant su bet kokios spalvos, medžiagos ir ženklas.Ji yra tikra 100%, automatiškai spausdinti ir sumažinti cutter.Protingas ir didelio tikslumo. Dėmesio: 1.Visi cutter ateiti su flexiSTARTER DANGAUS 12. 2.Balta /Žalia dviejų spalvų variantą,pasakykite, kokia spalva jums reikia prieš užsakymą.Priešingu atveju,mes pristatymo atsitiktiniai. H serija, be WIFI-1.Paramos automatiškai contour cut,cutter gali ieškoti ir spręsti pažymėti punktai automatiškai fotoaparato.Didelio tikslumo ir protingas. 2.Nuotolinio ir vienas iš pagrindinių atnaujinimas:Nepriklausomas firmware,vartotojas gali atnaujinti naujausia firmware labai lengva. 3.4.3" touch " ekranas,aukšta rezoliucija,aukštos apibrėžimą 4.APP sąsaja: Vartotojas gali valdyti cutter telefonu app 5.Greitųjų 32bit M4 aritmetika mikroprocesorius.8M merrory.Stabilus ir didelio tikslumo pjovimo,sklandus ir tylus. 6.Aukšto tikslumo kontrolės sistema ir mechaninis dizainas.Naudokite aukštos preicison plieno ašis,ir nepriklausomos kontrolės sistema. 7.Paprastas ir padorus "outlook" dizainas.Alumimum lydinio kūno.Daug spalvų pasirinkimas. 8.LED šviesos juosta,vartotojas gali keisti spalvą laisvai. 9.Multi kalbų yra. Ne dantytas kraštų, kai pjovimo 1mm raidžių Lisu pjovimo braižytuvai PK Kitų pjovimo braižytuvai Lisu pjovimo braižytuvai Kitų pjovimo braižytuvai 4.5 colių didelės raiškos jutiklinis ekranas,turtinga ir lengva naudoti Kitų pjovimo braižytuvai mygtukais,trumpas ilgaamžiškumą ir mygtukai yra nejautri.Prastas vartotojo patirtį, fotoaparatas automatiškai kontūro pjovimo,smart, preciziškumas, Kitų pjovimo braižytuvai naudoti red dot " arba jutiklis, lėtai, prastas tikslumas, sudėtinga operacija Didžiulė jėga, solenoidas, vienodas slėgio kitų pjovimo braižytuvai su shrapnel tipo vežimas, slėgis yra mažas, lengva sukelti karšto deformacijos po ilgo laiko perspektyvoje. didelio stiprumo plieno erškėčių ,išvengti slydimo ir Kitų pjovimo braižytuvai naudoti aliuminio knurling baro,lengva poliruoti, medžiagos, lengva nuslysti vienodas slėgio dvigubos spyruoklės žiupsnelis ratų,dėl storesnės medžiagos, Kitų pjovimo braižytuvai naudoti gumos juosta, negali sumažinti storos medžiagos.

1.APIE LAIVYBOS Mes informuosime jus su sekimo Ne el. paštu, kai tik jūsų užsakymas yra išvežti. apdorojimo laikas:1-3 dienas laivybos laikas, kai elementai yra pasirengusi sandėlyje ,3-5 dienų, kai prekė yra sandelyje. Partijos tvarka,prašome patvirtinkite, pristatymo laikas, pardavimas. Įvertinti 4-7days, ES,Šiaurės Amerikoje,Austrialia.Gal ir ilgiau laivybos laikas dėl muitinės formalumus, vėlavimo ar kitų klausimų.Tai yra iš mūsų contro

2.Apie Importo Mokestį Kainas mūsų svetainėje, nėra įskaitant mokesčius, savo papročius. Paprastai, Everbeyond laivybos paslaugų partneriais, įskaitant "FedEx", DHL ir AVS ir tt, bus sumokėti atitinkamą mokestį pirkėjas iš anksto ir po jūsų mokesčių sąskaitą vėlesnė nei produkto gavimo. Prašome sekti laivybos bendrovės nurodymus grąžinti mokestį, jei jokių mokesčių.

Tipas Dot-matrix
Veikimo Sistema Windows2000/XP/2003/win7/ 2003 x64/win7 x64
Vieta Režimas Privalomas sistema. nustatyti kilmės laisvai
Vairuotojas Skaitmeninis DC žingsninių variklių, micro žingsnis vairavimo
Pjovimo Slėgis 50-1000g
Pjovimo Plotis 610mm/24inch
Contour cut
Mechaninė tikslumo 0,025 mm
Programinė įranga Flexi /Artcut
Sąsaja USB/USB kabelis/wifi(pasirinktinai)
Pjovimo Ilgis No limit
Prekės Pavadinimas LIW
Sąsajos Tipas USB/USB kabelis/wifi(pasirinktinai)
Pakartokite Pjovimo Taip
Maksimalus pjovimo storis 2,5 mm
mainboard 32bit ARM cortex M4 MCU,8M atminties. Palaiko nuotolinio ir vienas iš pagrindinių atnaujinti
Maks. Popieriaus Size 720mm
Modelio Numeris Lisu-CH24
Įtampa AC100~240V/50Hz~60Hz
komandos HP-GL, DMPL
Popieriaus Plotis 720mm
pjovimo greitis 750mm/s
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 23.0kg (50.71lb.)
Pakuotės Dydis 110cm x 39cm x 52cm (43.31in x 15.35in x 20.47in)

Panašūs produktai