ATOMUSTattoo Kūno Menas Dragonfly Pasukimo Tatuiruotė Mašina Shader & Linijinės Asorti, Tatuiruotė Motorinių Rinkiniai Tiekimo su Rankena

€12.28

-22%

€15.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tatuiruotė mašina shader, dragonfly pasukimo tatuiruotė mašina, dragonfly rotaciniai, Pigūs tatuiruotė mašina shader, Aukštos Kokybės dragonfly pasukimo tatuiruotė mašina, Kinija dragonfly pasukimo Tiekėjų.

Paketas apima:

1pcs Ritė Tatuiruotė Mašina Shader Ir Linijinės + 1pcs Tatuiruotė Ginklą Variklis

Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės! Varomas įmontuotą šveicarija variklis, intensyvumas mašina gali būti reguliuojamas tiek darbo įtampos ir rankenėlę pakeisti greitį. Jums nereikia nustatyti tatuiruotė adatos gumos nebereikia ir galėtų išvengti avarijos atlaisvinkite adata. Graži išvaizda, specialus paviršiaus apdorojimas. Didelio našumo, dizaino tatuiruotė menininkas. Naudojimas: įjunkite į maitinimo tada jis gali dirbti. Tylus, mažai vibruojantis ir mažas šilumos. Puikus pamušalas, apsauga nuo saulės ir pildymas. Puikų stabilumą ir jausmas. Pistoletas tipas: tatuiruotė kulkosvaidis tiek linijinės ir shader Packege dydis: 12.5*11*3.5 cm Pakuotės Turinys: 1 x Tatuiruotė Machine Gun + 1 x Tatuiruotė Rankena Laivybos 1)1-3 Dienas lemti laiko reikės po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį. 2)Prašome pateikti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3)DHL, TNT, "Fedex", UPS, Oro Krovinių, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai. Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express". Mokėjimo būdas 1.Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos,Kreditinės kortelės,Western Union". 2. Vartotojo pareigas, vietos mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba, laivybos mokestis. Tai pirkėjo atsakomybė, bet mes stengiamės bendradarbiauti su jumis, siekiant ją išspręsti sklandžiai, ir pasiūlyti, bet nemokamai dokumentai, jei yra bet kokia kaina, jis bus būti pirkėjo atsakomybė. Grįžti Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis. Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą. Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius. Atsiliepimai 1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !! 2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia. Ačiū! Susisiekite su Mumis, 1)Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2)Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena. Ačiū, kad lankotės, sėkmės tiek mums.

Panaudota permanentinis makiažas mašina
Medžiaga Lydinys
Prašymas tatuiruotė mašina motorinės
Modelio Numeris TZ0016_44
Elemento Tipas tatuiruotė mašina rotaciniai
Prekės Pavadinimas ATOMUS
Tipas tatuiruotė mašina
4 funkcija Tvirti guoliai, patvarus dalis
Mašina Medžiaga Lydinys
2 funkcija Tylus, Mažai Vibruojantis ir Žemos Šildymo
Funkcija Elektros Energijos Tiekimo Linijos
3 funkcija Puikų stabilumą ir jausmas
Pistoletas Tipo Elektrinis
Prekių Kokybės Sertifikavimo CE
Rekomenduojamas Naudojimas Linijinės ir Shader
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.19kg (0.42lb.)

Panašūs produktai