Nemokamas pristatymas bendrosios aromato siurblys 220-240V 1 etapas

€212.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aromato siurblys, siurblys, siurblys siurblio, Pigūs aromato siurblys, Aukštos Kokybės siurblys, Kinija siurblys siurblio Tiekėjų.

Specialių parengti poįstatyminių garo kambarys, atsižvelgiant į klientų naudojant suma gali pasirinkti vieną aromatas mašina, nustatyk naudojant garsumo ir reguliariai apipurkšti, garo kambarys gali padaryti, kad svečiai kvėpavimo kvepiantis kvapas garų terapijos ir dvasia gali būti visiškai atsipalaidavę.

Alfa yra Integruoti pramonės ir Prekybos Įmonės daugiausia taikymas sauna ir baseinų įranga, plėtoti bazės pažangios technologijos, puikus ir greitas aptarnavimas.

Mes turime mūsų pačių gamykloje rasti Shenzhen, mūsų pagrindiniai produktai yra sauna & garo , baseinų įranga , SPA ir vonia ,bei pirties šildytuvas . Dauguma mūsų produktai yra CE sertifikuota ir mūsų garo generatorius ir saunos šildytuvas yra karšto star gaminiai metu per praeiti metų ir gauti laimėjimą, iš Europos , šiaurės Amerikos ir Artimųjų Rytų ir pan .

Kokybė yra mūsų gyvenimas, klientų patenkinamas yra mūsų persuit, ir mes manome, kad mes puiki ateitis po mūsų atsparūs pastangas ir paramą jums.

Mes atsiųsime paketą, PER DHL , "FEDEX", UPS , TNT , Aramex (Artimuosiuose Rytuose), kad su, greitas pristatymas ir didelis garantija safty.

1. Mes nesame atsakingi už nepristatyti adresą. Mes pasiliekame teisę imti, laivybos mokestis vėl grįžo elementų, dėl blogo adresą.

2. We will ship paketo per 3-5 darbo dienas po to, gauti gavęs apmokėjimą.

3. Pristatymo laikas turi nuo 4 iki 7 dienas nuo gamyklos iki vartotojo paskirtas adresą.

4. Yra papildomų laivybos kaina 30USD maždaug kas apygardos pagal DHL ar UPS' užklausos. Tikrą sumą, bus pranešta vėliau gauti atsakymą dėl aiškiai.

Mes priimti sąlyginio Deponavimo , visa , Master card , TT , "western union" ir kt .

*Jei esate ne laimingas su savo daiktus, prašome grąžinti ją į savo originalioje pakuotėje ir su visais pridėtose per 14 dienų .Prekės turi būti grąžinamos vežimo mokama.Pirkimo kaina bus kompensuojama taikant tą patį metodą, kaip buvo atliktas mokėjimas.Pašto ir pakavimo nėra grąžinami.

*Jei jūsų prekė yra su defektais arba mes išsiuntėme jums kažką kitą, ką užsisakyti, prašome ją mums grąžinti per 14 dienų ir mes suteiks jums pilną grąžinti pinigus ar pakeisti.Įskaitant pašto ir pakavimo.

1. Jei mašina gali tinkamai neveikti, pls nepalikite mus negtive ar bet kurį 1 arba 2 įvertinimai iki kreipkitės į mus, nes dažniausiai problema buvo cuased pagal tinkamai įrengimas kartais. Mes veda jus, kaip intall, kol jūs galite mėgautis savo garinė pirtis . Ir jeigu mes patvirtiname, problema buvo mūsų pareiga, mes atsiųsime pakeisti dalys nemokamai atsakingas nesvarbu vertę, bet taip pat laivybos kaina.

2. Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų. Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

Klientų patenkinamas yra mūsų niekada sustojimo puisuit, todėl, jei jūs turite kokių nors problemų, prieš purchaseing ar po pardavimo problemą, pls nedvejodami kreipkitės į mus šį metodą.

Tel: 86+13242430588 ; 86+15728672121

Skype: kitty19860328

Arba susisiekti su mumis "Užduokite klausimą".

Tipas Pirtis Kambariai
Funkcija Kompiuterio Valdymo Skydelis
Talpa 5-7
Pagrindinė Medžiaga Medinės
Pakuotės Svoris 10.0kg (22.05lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 45cm x 48cm (11.81in x 17.72in x 18.90in)

Panašūs produktai