1 Vnt ! Priedai Nissan Murano 2016 2017 2018 ABS Bamperio Apsauga, Dekoratyvinės Juostelės Liejimo Padengti Rinkinys Apdaila

€34.28

-16%

€40.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: priedai nissan, apdailos dangtis, nissan aksesuarai, Pigūs priedai nissan, Aukštos Kokybės apdailos dangtis, Kinija nissan aksesuarai Tiekėjų.

lapetu S

Kaip žinome, automobilių versijos turės šiek tiek skiriasi įvairiose šalyse.

Prašome įsitikinti, kad jūsų automobilio formos, kaip mūsų paveikslų paroda prieš perkant,

Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis , ačiū!

Jei jums reikia daugiau produkto , prašome spausti mygtuką : daugiau produktą

Produkto Aprašymas Tinka " Nissan Murano 2015 2016 2017 2018 Tik Kaip žinome, automobilių versijos turės šiek tiek skiriasi įvairiose šalyse. Prašome įsitikinti, kad jūsų automobilio formos, kaip mūsų paveikslų paroda prieš perkant, ačiū Prekės Aprašymas : Būklė:100% visiškai nauja, Medžiaga: ABS, Įtrauktas: 1 Vnt Lengva įdiegti, 3M juosta ant nugaros. 3m juosta: Apie įdiegti, jums reikia naudoti plaukų džiovintuvo karščio 3M juosta. Po šilumos, ji daugiau lengva įdiegti ir daugiau atsparumas. Laivybos Politika 1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas, po gauto patvirtinti mokėjimą. 2. Mes esame įmonė, mūsų bus, kai savaitgalį ar atostogas. Todėl, kada mes turime daugiau laiko dirbti savo užsakymą. Tikimės, kad jūs galite suprasti. 3. Visi produktas turi sekimo numerį, galite traking ji sau. 4. Išsiųsti oro paštu kuri paprastai vyksta 15-28 darbo dienų atvykimo. 5. Ji yra tarptautinio shpping, kažkada sklypo turėti problemų kelyje ar Muitinės. Jeigu tu negali gauti jį laiku, prašome susisiekti su mumis, ačiū! Apie pristatymo laiką 1 Mūsų sistema bus pasiūlyti kai laivybos būdas jums pasirinkti, kai jums padaryti užsakymą. (Kaip:ekonomika laivybos taip / greičiau laivybos būdas / DHL) 2, Pridėti paveikslėlį iš suderinti laivybos laikas pagal Ekonomikos laivybos kelią. Apie Mokesčių Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjo atsakomybė. Visi aukščiau nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Grąžinimo Politika 1. Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas. Mes tikime, kad mūsų prekės yra todėl, neįvykdyti. Visi produktai yra kokybė patikrinta. Jie yra nauji ir geros būklės, kai jie siunčiami mūsų klientams. Esame įsitikinę, jums bus laimingas su jūsų Pirkti. 2. Jei gaminys yra sugedęs ar žalą, atvykus arba neteisingą produkto pristatymas, prašome susisiekti su mumis iš karto. 3. Grįžta priimamos per 30 dienų nuo pristatymo datą ir prekė turi būti originalioje naujas būklės, dėvėti ar kokiu nors būdu pakeisti su pridedama tags & wrap. Kitaip spręsti, yra galutinė. Grįžti laivyba turi sumokėti pirkėjas. 4. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų / klausimų / sconcerns. Mums bus malonu išspręsti bet kokias problemas, jums gali turėti nuoširdžiu ir palankiu būdu. 5. Mes vertiname jūsų Postive Atsiliepimus, ir bus daryti tą patį grįžti. Nepalikite neigiamų atsiliepimų, be pirmoji ryšių su jav. Prašome leisti max 2 darbo dienas mums atsako. Apie Atsiliepimus, Kai jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimų. Jei problema atsiranda, nedelsdami susisiekite su mumis naudodami bet kokį el. pašto prašymą. Tiesiog susisiekite su mumis naudodami mygtuką " Pardavėjo Kontaktai ".

Modelio Pavadinimas Už " Nissan Murano 2015 - 2018 Modelis Tik
Elemento Plotis 0inch
Prekės Pavadinimas lapetus
Specialios Funkcijos Už " Nissan Murano 2015 - 2018 Modelis Tik
Modelis, Metai 2015 2016 2017 2018
Elemento Ilgio 0inch
Elemento Tipas Chromo Stilius
Elemento Aukštis 0inch
Automobilio modelis Už " Nissan Murano 2015 - 2018 Modelis Tik
Prekės Svoris 0kg
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Medžiaga ABS
Prekės Skersmuo 0inch
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Pakuotės Dydis 100cm x 30cm x 10cm (39.37in x 11.81in x 3.94in)

Panašūs produktai