Pliušinis 1pc 75cm animacinių filmų minkštas, saldus big eye triušis zuikis office pagalvėlė + šilta antklodė įdaryti žaislas kūrybos romantiška dovana kūdikiui

€22.73

-4%

€23.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dovanos kūdikių, didelės akys, akių triušis, Pigūs dovanos kūdikių, Aukštos Kokybės didelės akys, Kinija akių triušis Tiekėjų.

produkto funkcijų sąrašą

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. Jei nesate geras anglų , galite eiti į mūsų Parduotuvėje pagrindinį puslapį, pasirinkti vieną kalbą , kuri jums patinka, tikiuosi, kad jums patiks mūsų prekių !

Pliušinis 1pc 75cm animacinių filmų minkštas, saldus big eye triušis zuikis office pagalvėlė + šilta antklodė įdaryti žaislas kūrybos romantiška dovana kūdikiui

Medžiaga:pliušas , pp medvilnės

Dydis: lėlės 75*27cm , antklodė viduje 80*100cm

Svoris: 0.8 kg

Jis yra labai mielas ir minkštas, galite išlaikyti jūsų kūdikiui, šiltas , todėl kūrybos , kai atidarytas , yra kaip antklodė , lengva nešioti , jūs galite verta turėti , ačiū !

Rankinis matavimas , gali būti nuo 1 iki 2 cm klaidų , mes rekomenduojame jums plauti prekių per pirmą ar poveikio saulėje po to, kai gausite paketą , rankų plovimo , linkėjimai !

prekės informacija

Apie Mokėjimą:

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO

Prieš pateikiant užsakymą, prašome susisiekti su mumis arba palikti pranešimus mums, jei turite kokių nors užklausą apie prekes.

Prašome patikrinti informaciją, jūs paliekate elementą , Mes išsiųsti prekes jums pagal adresą, kad jūs rašė ,jei norite pakeisti, prašome mums pranešti .

Apie Laivybos:

Jūsų užsakymas bus paskelbtas per 3 dienas .Ir mes pateiksime sekimo numerį tvarka nuorodą .

Bet muito ar importo mokestis yra pirkėjo atsakomybė. Mes atsiųsime paketus kaip dovanos ir rašyti mažesnę kainą, kurie padės jums sklypas su nemokamu mokesčių arba mažesnis mokesčio per muitinės .

mes paramos nemokamas pristatymas kinija paštu, oro paštu , paprastai jis kainuos 15~45 dienų į savo šalį. bet kai atvyko į pardavimo sezonui, bendrovė Kinija paštu bus tenka kovoti su tūkstančiais paketo kiekvieną dieną, ir custom sustiprins priežiūros kiekvienos pakuotės, bus daug išorinių veiksnių sukelti vėlavimą, gal jis kainuos daugiau, nei 2 mėnesius, į savo šalį. jei norite pirkti, dovana, kai ypatingą dieną, ji yra gera jums, pirkti prieš 2~3 mėnesius.jei jūs negalite laukti daug laiko , nereikia vieta užsakymą , ačiū!

Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo užsakymų po išvežti.Bet mes sekti naujausią informaciją jūsų užsakymą ir padeda jums visą kelią.

Ši forma gali, nes nuoroda , jūs galite peržvelgti kartą į jūsų šalį apskritai .

Apie Atsiliepimą:

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. Prašome spausti 5 žvaigždučių atsiliepimų, jei jums patinka mūsų daiktų ir paslaugų. mes teikti konkurencingas kainas ir geresnes paslaugas visą kelią.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl Kapt.lt. Mes suprantame, kad nelaimės galite, jei užsakymo suklysti,bet mes stengiamės suteikti jums teigiamų rezultatų.

Apie Grąžinimo Politika:

Jei jūs gaunate savo daiktas, bet netenkina tai , Jūs galite jį grąžinti per 7 dienas ,tačiau klientui reikia mokėti krovinių . Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

Jei jūs gaunate nekokybišką prekę , prašome susisiekti su mumis per 3 dienas kartu su nuotraukomis, nekokybiškų dalių, mes galime atsiųsti naują, pakeisti ar grąžinti jūsų mokėjimą . mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir suteikti geriausią aptarnavimą, atsako už pavedimų .

Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA!

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, ir konkrečios priežasties grąžinimo.

Savybės Įdaryti & Pliušinis,Švelnus
Lytis Unisex
Temos TV & Filmo Veikėjas
Gyvūnai Animacinių filmų
Modelio Numeris T16051703
Amžius > 3 metų
Įspėjimas Nėra
Tipas Pagalvėlės/Pagalvę
Medžiaga Pliušas
Elemento Tipas Gyvūnai
Forma Genijus
Įdaru PP Medvilnės
Pakuotės Dydis 40cm x 40cm x 10cm (15.75in x 15.75in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.7kg (1.54lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai