IMAGIC 12 Flash Tatuiruotė Spalva+6pcs Teptuku Helovinas Veido, Kūno Dažai aliejiniai Dažai Meno Kosmetikos Make Up Nustatyti Šalies Išgalvotas Suknelė

€13.33

-44%

€23.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "flash" tatuiruotė spalva, veido, kūno dažai, Kūno Dažai, Pigūs flash tatuiruotė spalva, Aukštos Kokybės veido, kūno dažai, Kinija kūno dažų Tiekėjų.

Aprašymas: Elementas, Tipas: 12 Spalvos Kūno aliejiniai Dažai und 6 Šepečiai Spalva: ta pati Kaip foto Įstaiga, aliejiniai Dažai Svoris: Apie 135g Šepetėlių Ilgis: 1 X 20cm 4 X 18.4 cm 1 X 17.8 cm Savybės: Mūsų Tepalas, Dažai pakuojami į 12-spalva atveju. Teikti profesinės makiažas menininkų ir su 12 spalvų. Tinka bet kokio tipo meno makiažas ir specialieji efektai, dažymas. Spalvas galima lengvai tamsesniame kartu gauti įvairių efektų. Jie taip pat gali būti naudojamas kaip šalis, ir atostogų makiažas vaikams. Pakuotė: 1 X 12 Spalvų, Kūno Aliejus, Dažus, 6 X Dažymo Teptukai Pastabos:

1.Aliejus veido dažymas naudoti profesinės Vandeniui makiažo valiklis.

2.Dėl karšto oro, kai kuriose srityse, gavę kūno tapyba produktus, gali būti dėl oro sąlygų priežastys, dėl kurio produkto tirpimo, tai yra normalus reiškinys, prašome suprasti, ačiū!

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų naujas sekimo numerį. 3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

Komponentas Kūno Dažai
Modelio Numeris Kūno Dažai
Tipas Kūno Dažai
Prekės Pavadinimas IMAGIC
Kiekis 1pcs
NET WT 70g
Pakuotės Svoris 0.181kg (0.40lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 21cm x 17cm x 2cm (8.27in x 6.69in x 0.79in)

Panašūs produktai