Nailonas + natūralios Odos Watchbands Diržas Juodas Žalias Watc Juostos Diržas Su Plieno Sagtimi Skirtas Iwc 20mm 21mm 22mm

€7.30

-35%

€11.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Watchbands, Pigūs Watchbands, Nailonas + natūralios Odos Watchbands Diržas Juodas Žalias Watc Juostos Diržas Su Plieno Sagtimi Skirtas Iwc 20mm 21mm 22mm.

11843 Nailonas + natūralios Odos Watchbands Diržas Juodas Žalias Watc Juostos Diržas Su Plieno Sagtimi Skirtas Iwc 20mm 21mm 22mm

Prekės aprašymas

Gamintojas : HENGRC

Band plotis: 20mm 21mm 22mm

Juostos spalva: Juoda / Ruda

Sagtis spalva: Sidabrinė

Sagtis Medžiaga:Kietosios nerūdijančio plieno

Band Medžiaga:Aukštos Kokybės Nailono ir odos

Pakuotė: 1pcs žiūrėti juostų ,4pcs pavasario barai ir mažas įrankis

Pastaba:laikrodis turi rodyti tik

Esame profesionalus gamintojas laikrodžių dirželiai, siūlome aukštos kokybės produktus konkurencingomis kainomis, jei jūs turite palūkanų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, kviečiame OEM Užsakymus, ačiū!!!

(1) Paprastai,tai būtų 3-5 savaites, arba tiek, pristatymas.Jei jūsų muitinei, yra labai stirct,ten gal šiek tiek vėliau.Prašome kantriai laukia.Dėkoju už jūsų malonų suprasti. (2) Apie vėlavimą:kinijos atostogų ir laivybos sezono paveiktų pristatymo laiką.Kaip tarptautinė laivyba yra ne mūsų kontrolės,ačiū už jūsų malonų suprasti. Siekiant leisti jums gauti mūsų prekės artimiausiu metu,mes laivas visos mūsų prekės per įprastą registruotu paštu. Jei norite mums pristatyti savo produktą per express,tokių kaip DHL.Nes brangus pašto,prašome įtraukti kai kurie iš pašto.Dėkojame už jūsų suprasti. Laivybos būdas, o mokestis iš Honkongo,Makao ir Taivano. Mes galime išsiųsti mūsų produktą, Honkongas,Taivanis ir Makao per SF-express".Nes brangus pašto,prašome įtraukti kai kurie iš pašto. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 1. Jei produktas nėra geros būklės, prašome susisiekti su mumis prieš grąžindamas prekę.Mes atsiųsime kitą naują daiktą, kaip pakeisti kuo gavimo grąžinami paketą. 2. Prašome grąžinti nekokybišką prekę per Registruotu oro paštu-per 5 kalendorines dienas po to, kai jūs gausite, kad 3. Prašome grąžinti paketą, kaip mažas, kaip possidle ir prašome, kad atgal krovinių mažesnis nei 5.00 USD.

dovanų 4pcs pavasario baras ir mažas įrankis
Grupė Medžiagos Tipas oda
Sąlyga Naujas su žymės
Grupė Spalva Juoda / Žalia
Modelio Numeris ND001-B015
Juostos Ilgis 20cm
Užsegimas Tipas pin sagtis
Sagtis Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas HENGRC
Elemento Tipas Watchbands
Juostos Plotis 20mm 21mm 22mm
Pakuotės Dydis 7cm x 7cm x 7cm (2.76in x 2.76in x 2.76in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)

Panašūs produktai