FreeFisher Pilka 1000M Pintas PE Žvejybos Linija Super Stiprus Multifilament Linija Gėlo vandens/Sūraus vandens

€22.39

-6%

€23.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: multifilament linija, žvejybos linija, pintas žvejybos linija, Pigūs multifilament linija, Aukštos Kokybės žvejybos linija, Kinija pintas žvejybos linija Tiekėjų.

Laivybos Ir Tvarkymo:

Visi daiktai bus išsiųstas iš mūsų sandėlio Kinija tiesiogiai. Mes laivas visame pasaulyje, jei jums rasti nėra pristatymas į savo šalis, prašome susisiekti su mumis. Prašome patikrinti, ar jūsų adresą ir užsakymo informaciją atsargiai. Labiausiai paketai yra siunčiami per 1 darbo dieną po mokėjimo tikrinimo. Atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač piko metu ar blogų oro sąlygų. Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių. Dauguma pakuočių galėtų būti gautas, 10-25 darbo dienų. Paketai į Braziliją užtrukti ilgiau laiko.

Mokėjimo Būdai:

Esame dėkingi už greitą mokėjimo ir tikimės, kad jūsų verslo ateitį.

Galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.

Kiti Terminai Ir Sąlygos:

Gerbiami pirkėjai, mes tikrai vertiname jūsų užsakymus, jei jūsų esate patenkintas savo prekę ar paslaugą, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome išspręsti visus klausimus, prieš išvykdamas atsiliepimų. Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu, jei jokio atsakymo jums per 48 valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.

pristatymas Nemokamas pristatymas
Linijos Numeris 0.3, 0.8, 1.0, 1.2, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 5.0, 8.0
Pozicija Vandenyno Valtis, Žvejyba,Vandenyno Roko Fshing,Rezervuaras, Tvenkinys,Stream"
Klampumo Charakteristika Kintama Linija
Su Valdovas, ar Ne No
Prekės Pavadinimas Nemokamai Fisher
kategorijos Mainline
Medžiaga Pintas Vielos
Formos Lygis
Su Skale, ar Ne No
Skaitikliai 1000m
Modelio Numeris LDQG03--LDQG80
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 7cm (11.81in x 7.87in x 2.76in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai