BLWHSA Heizenbergo Breaking Bad Hoodies Vilnos Marškinėlius Vyrams Bliuzono aukštos Kokybės Atsitiktinis Ruduo, Žiema, vyriški Sportiniai Hoodie

€16.21

-38%

€26.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Hoodies & Susagstomi Megztiniai, Pigūs hoodies & susagstomi megztiniai, BLWHSA Heizenbergo Breaking Bad Hoodies Vilnos Marškinėlius Vyrams Bliuzono aukštos Kokybės Atsitiktinis Ruduo, Žiema, vyriški Sportiniai Hoodie.

Grįžti ir grąžinimas 1.Jei spalva/dydis yra ne jums, jums galėtų grąžinti jį atgal į mus keičiasi, bet jūs shoud padengia siuntimo išlaidas. 2.Jei kokybė nėra gera,jums galėtų grąžinti jį atgal į mus,bet jums turėtų lokys theshippong kaina. 3.Jei sklypas yra kelyje,prašome palaukti, daugiau patienty,nes laivybos laikas yra ne kontroliuoti mus, tai pagal pašto paslaugų,bet mes galėtume pratęsti prekių pristatymo metu jūs. Atsiliepimai 1.Mes esame priklausomi nuo klientų'satisfaction, kad pavyks, Todėl jūsų teigiamų atsiliepimų iš 5 ŽVAIGŽDUČIŲ yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų daiktų,plaese imtis minutę palikti usyour teigiamų atsiliepimų. 2.Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekdami su mumis ,mes padarysime viską, ką galime ir dirbti su savimi, kad išspręsti visas problemas.Pateikti neigiamų atsiliepimų nėra vėlu, jei problema nėra išspręsta. Susisiekite su mumis, 1.Prieš siūlymą,prašome perskaityti šį įrašą atidžiai ir užduoti visus rūpimus klausimus,tai mūsų malonu atsakyti į visus jūsų klausimus,bet prašome atsižvelgti į akimirką, pirmiausia perskaitykite visa informacija, pateikta čia, kur jūsų dauguma klausimų'answers yra. 2.Jei ne ,tada galite susisiekti su mumis prekybos vadovas arba palikite žinutę mums,ir mes atsakysime į jūsų klausimus per 24 valandas.

Su gobtuvu No
Modelio Numeris MS001710018
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Nuimamas Dalis Nėra
Prekės Pavadinimas BLWHSA
Elemento Tipas Hoodies,Susagstomi Megztiniai
Stilius Atsitiktinis
Manžetai Dvigubos adatos dygsniais prie juostos ir rankogaliai
Rankovės Stilius Reguliariai
Lytis Vyrai
Medžiaga 50% medvilnės, 50% poliesterio preshrunk vilnos megztiniai
Drabužių Ilgis Ilgai
Uždaryti Tipas Nėra
Modelio Tipas Spausdinti
Storis Standartas
Tipas Laisvas
Dydis S M L XL XXL
Apykaklės satino etiketės
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 3cm (11.81in x 7.87in x 1.18in)

Panašūs produktai