200rpm Bakstelėję Įrankis Sukimo momento Apsauga, Pneumatinės Bakstelėję Mašina, Savaiminio fiksavimo M3/M4/M5/M6/M8/M10/M12 7pcs Tvirtinimo

€226.77

-10%

€251.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pneumatiniai bakstelėję, pneumatiniai įsriegimo staklės, pneumatiniai bakstelėję įrankis, Pigūs pneumatinės bakstelėję, Aukštos Kokybės pneumatinė įsriegimo staklės, Kinija pneumatinės bakstelėję įrankis Tiekėjų.

200rpm Bakstelėję Priemonė, Pneumatinės Bakstelėję Mašina, Savaiminio fiksavimo Momento Saugomų M3/M4/M5/M6/M8/M10/M12 7pcs Tvirtinimo

Pakuotė :

1 x Įsriegimo Staklės

7 x Griebtuvai

Jei norite pirkti kiti modeliai .

Pastaba : Dėl pristatymo terminai , Pneumatinis alyvos negali būti išsiųstas jums . Prieš naudojant šį įsriegimo staklės , prašome pridėti šiek tiek Aliejaus ( siuvimo mašina, aliejus , pneumatinis alyvos ect) į oro įleidimo , pratęsti mašinos tarnavimo laiką ir apsaugoti jį iš vis aprūdijęs .

Aprašymai :

Be apkrovos greitis: 200 r / min.

Greičio ir sukimo momento: didelis greitis ir mažas sukimo momentas.

Įtempimo diapazonas: 3-16 mm.

Maksimalus įsriegimo: Aliuminio / Plastiko M16, Geležies M10, 45 plieno, M8.

Savybės: mažo greičio, galios, tinka ataka plieno / liejiniai, paprastai naudojamas ataka M6-M12.

Apsauga: Šis produktas turi apsauginę funkciją, kai sukimo momentas yra didesnis, nei nustatytas vertės, kai diferencialo.

Siųsti septynių čiaupų griebtuvai: M3, M4, M5, M6, M8, M10, M12.

Laivybos Politika

1. Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas DHL, "FedEx", UPS, EMS ir kitų laivybos metodą pasirinkti artimiausiu metu. Mes pasirinkti geriausią ir tinkamiausią laivybos kompanija. Paprastai ji trunka 7-12 dienų atvykti daugumai šalių. Jums bus pranešta sekimo numerį, kai užsakymo išvežti.

2. Tarptautinės pirkėjai yra atsakinga dėl jokių muitų mokesčių ir muitų mokesčius savo vietos vyriausybės. Prašome susisiekti su savo vietos muitinės įstaigą su tolesnį tyrimą šiuo klausimu. Mes negalime būti atsakingi už bet kokius tarifus, muito ar kitų mokesčių, prašo arba reikalauja paskirties šalyse.

Apie Mus

Prekės ToAuto priklauso Greitai Pirkti Ribotas . Mes turime specilized profesionaliai CNC Sprendimas 6years , mes galime pasiūlyti pilną serijos Varikliai būti Ašinis Variklis, Servo Variklis, Žingsninių Variklių , ir turi įvairių CNC kontrolės dalys ir CNC Staklės . Be to , mes savo labai profesionalūs CNC inžinierius komandai padėti jums pasiūlyti, bet CNC sprendimus .

Grąžinimo Politika

1. Mes priimame 14 dienų grąžinimo politikos. Jei norite grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis per 14 dienų pirma ir įsitikinkite, kad pakuotėje yra jt-atidarė. Pirkėjas turi mokėti už eikite ir atgal pristatymo kaina ir custom mokestis kiekvienoje šalyje. Kai mes gavome produkto ir tikrinama, mes, kad susigrąžinti dalį per 24 valandas.

2. Mes įsitikinkite, kad prekės yra visiškai naujos, su originaliomis paketą ir siūlome 1 metų garantija dėl kokybės.

3. Bet kokybės problema, įprastomis sąlygomis, per garantinį laiką, Mes siūlome nemokamas remontas. Pirkėjas turi apmokėti grąžinimo išlaidas, o mūsų bendrovė, mokės iš naujo laivybos kaina.

Prekės Pavadinimas ToAuto
Modelio Numeris SC-200-7P
Be Apkrovos Greitis 200RPM
Tipas oro gręžimo
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)
Pakuotės Dydis 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai