105PC BITŲ RINKINYS, KOMBINEZONAS MINI GRĄŽTAS Dremel Priedai Rotaciniai Įrankiai

€18.15

-5%

€19.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: priedai, priedai priedai, priedai mini gręžimo, Pigūs priedai, Aukštos Kokybės reikmenys, aksesuarai, Kinija reikmenys mini gręžimo Tiekėjų.

Produkto Aprašymas

P er Prekės Specifikacijos: Realios Galios: D ; Įtampa:; be apkrovos greitis: D ; Maitinimas: Įkraunama Ličio Baterija,DC 3,7 V 2000mAH; Daugiafunkcį Chuck Talpa: 0.3~3,2 mm; Maitinimo Laidas: Nešiojamų dizainas, belaidis; Kintamas greitis: Vienodas greitis galia; Svoris: 0.78 kg su nešiojamų atveju; Gaminio dydis: Taip parodyti; Taikymo sritis: Miniatiūriniai graviruoti,Punch Skylės, Pjovimo pjovimo, poliravimo Vaškas, PCB dizainas, Archeologijos, dailės, Meno kūrinius, Drožyba ir remontas, Produkto Užrašu, Žmonių sveikatos priežiūra, Odontologas dirbti,Manikiūro, Šlifavimo ir pan. Standartiniai Priedai: 1pcs ; 1pcs . Paketas apima: 1pcs x Nešiojamas belaidis rankinis grąžtas; 1pcs x Šlifavimo/poliravimo bitų(standartinė konfigūracija); Arba Pardavimo rinkinys pasirinkti,su kitais poliravimo/šlifavimo/graviravimo priedai kartu . Privalumai: Galingas Originali Žalvarinės Vielos Variklis: Leidžia dirbti su visais Šerdies skersmuo 0.3 ~ 3,2 mm priedai ir priedai patogiai; Su daugiafunkcį chuck core, Todėl tai ideali multitool vartotojams daugumą "PASIDARYK pats" ir Hobis projektus. Mini rankinis grąžtas Tinka Miniatiūriniai graviruoti,PCB dizainas, Archeologijos, dailės, Meno kūrinius, Drožyba ir remontas, Užrašu, Žmonių sveikatos priežiūros, Stomatologas darbą,Manikiūro, Šlifavimo ir pan. Laivybos ir Paslaugų Informacija prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas gavęs jūsų mokėjimą. Daiktų pristatymas iš Kinijos jums pasirinkti siuntimo būdą,jei galite pateikti užsakymą padarė,Išreikšti būdu arba Registruotu paštu. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties, laivybos metodą (express arba paštu), jis gali užima 8-35 darbo dienas. Prekės bus pažymėtas kaip "Dovaną", ir pareiškė, Mažesnės vertės laivybos tikslais tik. Pirkėjų atsakingi už bet kokius muitus, jei taikoma. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Kapt.lt, yra Teisinga. Jei norite pakeisti savo adresą, siųskite mums pranešimą arba el. laišką, kaip greitai, kaip jūs mokamos išmokos. LANXSTAR Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada pasirengę dirbti dalykus. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes stengiamės elgtis jį. Dėkojame už jūsų paramą. Mes suteikti jums paslaugą geriausiai, kaip galime, Prašome susisiekti su mumis per "Mano Žinutės", arba "Klausti Pardavėjo Klausimus", jei turite klausimų apie mūsų įrašus ar jūsų pirkti. LAN Prekės Nuotraukas Rodo

Atsiliepimai ir Dėkingas Bendrinimo

Sekite mus,mes jums suteikti nuolaidą $1, jei galite pateikti užsakymą; Palikite mums 5 stars " gera apžvalga,kai mes perduoti jį,galite gauti $2 kuponą arba ta pati vertė, nuolaida jums kitą pavedimas; Pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių tinklų svetainių,tokių kaip Facebook,Twitter,Vkontakte,Instagram ir tt,Tada,Atsižvelgti ekrano į mus,jūs gausite Dovanų ar $3 atkarpos, kai jūs kitą kartą ateina; Pridėti į Pageidavimų sąrašą jūs galite mus rasti lengvai,ir mes galime pasiūlyti dovana jums, taip pat.

Modelio Numeris LX-GJPJ-D
Medžiaga Chromo-vanadžio Plieno
Tipas Elektros Įrankių Dalys
Prekės Pavadinimas LANXSTAR
Pakuotės Svoris 0.001kg (0.00lb.)
Įrenginio Tipas daug (105 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 19cm x 15cm x 7cm (7.48in x 5.91in x 2.76in)

Panašūs produktai