Prabanga Kasytės Kanekalon Syntheic Plaukus Ombre Bordo Ruda Šviesūs 24" 12strands/pak 110g Jumbo Nėrimo Lauke Apsiuvai

€6.11

-56%

€14.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prabanga nėrimo, prabanga h, prabangūs plaukų, Pigus prabangus nėrimo, Aukštos Kokybės, prabangos h, Kinijos prabangių plaukų Tiekėjų.

Prabanga Kasytės Kanekalon Syntheic Plaukus Ombre Bordo Ruda Šviesūs 24" 12strands/vnt 110g Jumbo Nėrimo Lauke Apsiuvai

1.Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.

2 . Šios nuotraukos yra priimtas asmuo, jūsų nuoroda tik, gal būt, kokios nors priežasties dydis ir spalvos skiriasi tikrasis plaukų, prašome vyrauja natūra, ačiū už jūsų supratimą ir paramą.

nano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano ringsnano žiedai

1 .Visi straipsniai yra sandėlyje ir siunčia jums kuo greičiau jūsų mokėjimo gavimo. 2 atminkite, kad nupirktos prekės savaitgaliais ir švenčių dienomis išsiunčiamos kitą darbo dienų. 3. Prašome nurodyti savo reikalavimus, tokius kaip spalvų, paketus, vertės deklaracija ir pan., ne AlibabaTrademanager ar el. paštu arba pranešimą man, kai jums atlikti mokėjimą. 4. Mes NEGALI būti atsakinga už vėlavimą, nes vežėjas netinkamo tvarkymo, muitinės atidėti, arba bet kokių kitų aplinkybių, nepriklausančių nuo mūsų kontrolės. 5. Dėl muitinės formalumų, paketai siunčiami į rusų/Brazilija gali užtrukti daugiau dienų. Pakuočių laikomi muitinės įstaigai, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už šį klausimą, nes tai, kaip vietos politikai eina, prašome suprasti.

mikro nano žiedai mikro nano ringsmicro nano ringsmicro nano ringsmicro nano ringsmicro nano žiedai mikro nano ringsmicro nano ringsmicro nano ringsmicro nano ringsmicro nano ringsmicro nano žiedai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 Žvaigždžių, jei esate satified su mūsų prekes ir paslaugas. Klientų aptarnavimas yra mūsų prioritetas, ir, jei esate nepatenkinti mūsų produktai po pirkimo iš mūsų, prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys pirma , mes esame visada pasirengę pasiūlyti mūsų geriausią aptarnavimą už jus, todėl prašome susisiekti su mumis, todėl mes galime jums padėti išspręsti visas problemas, tinkamu būdu. Prašome patikrinti elementus, po to, kai gauti siuntinių, jei esate nepatenkinti su klausimų, prašome don?t naudoti juos ir kreipkitės į mus grąžinimo, Pranešimas: naudojamos ar sugadintų daiktų, dėl savo priežasčių, mes laimėjome?t priimti prekes grąžinimo; pristatymo mokesčiai yra negrąžinami.

1. Mes priimame mokėjimus per Paypal, sąlyginio Deponavimo, Vizos, "Western Union" ir kt.

2. Pirkėjas turi siųsti mokėjimą, taip greitai, kaip įmanoma, ir tada mes galėtume siųsti elementą, jums laiku.

3.Iš viso Mokėtinos Sumos yra Galutinė Aukciono Kaina be pristatymo mokesčio.

4. Prašome atlikti mokėjimus ir pateikti mums Patikrinti, pristatymo adresą, kaip greitai, kaip įmanoma, siekiant gauti greitas aptarnavimas.

Prašome nedvejodami susisiekite su manimi, kai jūs turite klausimų apie mokėjimo mokėjimo.

1. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

3. Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą ? nereikia painioti juos už papildomą siuntimo mokestį.

4. Prašome, įsitikinkite, kad mums pateikti teisingą, tikslią ir išsamią pristatymo Adresą (vardas, pavardė, telefono numeris ir adresas yra būtina)

mikro nano žiedai mikro nano žiedai mikro nano žiedai mikro nano žiedai mikro nano žiedai mikro nano žiedai mikro nano žiedai mikro nano žiedai mikro nano žiedai mikro nano žiedai mikro nano žiedai mikro nano žiedai

1. Prašome Laišką mus nuo 9:00 am. iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio.

2. Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje). Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

3.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Urmu Pirkti 1Pcs/Daug, 3Pcs/Daug, 5vnt/Daug, 6Pcs/Daug, 8Pcs/Daug, 9Pcs/Daug, 10vnt/Daug
Ištemptas ilgis 24inches
Modelio Numeris 1pcs/daug 24inch jumbo box nerijos vaikams
Tekstūra lauke pynė
Medžiagos Klasė Kanekalon
Prekės Pavadinimas Prabanga Kasytės
Gali Būti Permed No
spalva tipas Gryna Spalva
Elementų Pakuotėje 12strands/pak
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai