Didmeninė 30ml Buteliuko Lašintuvu E Skysčio buteliukas su Vaikų Įrodymas, Kepurės ir Ilgai Patarimai Užkratas Tuščias Pen Stilius Butelis Nemokamas Pristatymas

€114.01

-2%

€117.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tuščias pen, tuščias butelis, butelis tuščias, Pigūs tuščias pen, Aukštos Kokybės tuščias butelis, Kinija butelis tuščias Tiekėjų.

Didmeninė 30ml Buteliuko Lašintuvu E Skysčio buteliukas su Vaikų Įrodymas, Kepurės ir Ilgai Patarimai Užkratas Tuščias Pen Stilius Butelis Nemokamas Pristatymas

LABAI SVARBU: Gerbiami pirkėjai, prašome pastaba spalvos norite, kad, sumaišykite, kad galima, nemokamai prašome susisiekti su mumis. Kitaip mes pristatysime atsitiktinai su skirtingų spalvų. Ačiū ! Aukštos kokybės, kad tai puikus pasirinkimas už jus. Žanras: Produkto Pavadinimas: Akių Užkratas Butelių /E Skysčio Butelių Medžiaga: PE(Skaidrus) Talpa: 30ml Įeina: Buteliukas, Childproof Bžūp, Ilgas, Plonas Patarimas Patarimas: Ilgas Plonas Užkratas Patarimas Patarimai Tipas: Plastikiniai Užkratas Bžūp Spalva: Dangtelis Spalva: Balta, Juoda, Raudona, Geltona, Mėlyna, Oranžinė, Žalia, Šviesiai Žalia, Violetinė, Rožinė, Tamsiai Mėlynas Dangtelis Tipas:Vaikas Įrodymas Bžūp Kiekis: 500pcs Siuntimo būdai: Fedex", DHL, UPS, TNT, EMS Pristatymas

Mes professinal tiekėjo Kapt.lt vartotojų elektronikos andother produktus, kiekvieną elementą, kad jums pirkti iš jav buvo išbandytas prieš išsiuntimą ir mes galime garantuoti kokybę.Kaip patyręs tiekėjas mes galime paketo prekių kartoninė dėžutė su EPE, kuris neleistų savo daiktus iš kai kurių netikėtų nuostolių efektyviai pristatymo laikotarpiu. Esame tiesioginiai gamyklos vietos ne priemiestyje, Shenzhen, kurios turi didžiausią elektroninių Kinijos rinką, todėl mes galime prodive competitve kainos ir pati geriausia serive visais aspektais.

Mes Laivas jūsų užsakymus per 2 -5 darbo dienų nuo mokėjimo išvalytas, kaip mes turime beveik visus objektus instock. EMS:Prekės vežamos iš EMS, pasiekti daugelio šalių, per 7-10 dienų. DHL:Prekės vežamos iš DHL, pasiekti dauguma šalių per 6-8 dienas. Už "Fedex" IE ar DHL shipping, mes galime providethe galioja sekimo numerį kitą dieną jūsų orderis vežamos.

Darbo dienomis: Nuo sekmadienio iki penktadienio Mes siūlome 7/24 visą paslaugas,Prašome nedvejodami susisiekite su manimi,jei turite kokių nors problemų dėl savo produkto. Jūsų užklausą bus atsakyta per 8 valandas. Prekės bus išsiųstos per 3-5 darbo dienas nuo gavimo patikrinti mokėjimo. Prašome susisiekti su mumis per 30-50 dienų nuo išsiunčiami, jei jums nereikia gauti mūsų elementą.Otherewise,mes manome, kad prekės yra gautos. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Modelio Numeris 30mlUB
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (500 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 10.0kg (22.05lb.)

Panašūs produktai