Juoda Nikelio Kūno ir Auksą, Padengtą Trimitas Bb Klavišą Graviravimas Bell Ragų Su Byla

€328.84

-5%

€346.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: trimitas bb, bb trimitas, trimitas aukso, Pigūs trimitas bb, Aukštos Kokybės bb trimitas, Kinija trimitas aukso Tiekėjai.

Visi muzikos instrumentas, laivai, per 15-20 darbo dienų,prašome pirkėjo dėmesį ir pratęsti išsiuntimo dienos iki 15-20 darbo dienų,prašome susisiekti su saler.ačiū

Kitų šalių laivų nemokama,jei ne vežti į šalis, prašome susisiekti su saler teirautis laivybos kaina.

Daugiau produktų

Tai yra visiškai Nauja puikiai atrodo ir skamba patvirtinta Trimitas Bb, geros kokybės, rūšies dera, Tai gerai paruošta rankų darbo priemonė, ir iš visų naujų sunkiųjų vėžės Geltona Žalvario medžiaga. Su dešimtmečių patirtį už gaminant šį bauda priemonę, galite būti visiškai tikri, jos veikimas ir ilgaamžiškumas. . Sąlyga:Markės naujų Medžiaga: Aukštos klasės Geltona Žalvario, Paviršius: Juoda Nikelio, padengtą Auksu vlave taurės Klavišą Bb dūmtraukio skersmuo: 123.5 mm Kiaurymės dydis: 11.7 mm Sklandžiai veiksmų vožtuvai Kandiklį įtraukti Poliravimo audinys įtraukti Graži Juoda Nikelio danga, ideali intonacija, aukštos kokybės. patvirtinta!

Priedai: Nemokamai kietąjį atveju Nemokamai Sidabro padengtą Kandiklį Nemokamai baltas pirštines.valymo servetėlės...ir T.t.

1 Laivybos Sąlygos

Muitinės mokesčiai ir pridėtinės vertės mokesčio nėra įtrauktos į prekės kainą ir laivybos mokestis. Paprastai, Mes išsiųsti prekes jums DHL,UPS,TNT, "FEDEX", EMS, nors jie nėra nemokama, tačiau, galite mėgautis labai gera nuolaida. Kai jūs padarysite užsakymą,prašome pasirinkti laivybos būdas, kurį norite mūsų interneto parduotuvėje

2 Atsiliepimais

mes, yra malonus ir sąžiningas pardavėjas. ir tikiuosi, kad kiekvienas mūsų klientai galės mėgautis savo pirkinių nuo mano Kapt.lt parduotuvėje . mes galėsime eiti per mūsų grįžtamojo ryšio failą reguliariai laikotarpį, ir paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį dėl visų mūsų natūra klientams. Jei jūs esate laimingas su pirkimų čia, 5 žvaigždučių reitingą teigiami, būtų dėkingi. ir jei turite kokių nors klausimų, susijusių su bet kokio sandorio, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, prieš jums palikti jokių atsiliepimų. Ačiū. Tikimės, kad kiekvienas klientai gali palikti 5 žvaigždučių reitingą teigiamų atsiliepimų.,ačiū!

3 Klientų Aptarnavimo

Beacause jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.Prašome dont palikti jokių neigiamų ar netural atsiliepimus ar atidaryti bet kokį ginčą dėl Kapt.lt be ryšio,ačiū. Mes tikime, kad mūsų bendravimas bus slove problemą už jus.ir ji papratimas leiskite jums žemyn.Jūs žinote, bet neigiamas arba netural ar ginčo skauda bothsides,ir papratimas leiskite, problemos tikrai sloved. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus Dėl skirtingos laiko zonos tarp Kinijos ir savo vietą, kartais atsakyti į jūsų pranešimą bus lėtesnis, su 6-10 valandų.Mes atsakyti į pranešimus pirmadienį-penktadienį per darbo valandoms, ir dauguma pranešimai atsakė per 1-2 darbo dienas. Būkite kantrūs! Ačiū!

4 Grąžinimo Politika

Mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka, jei elementas, kurį gavo skiriasi nuo aprašymas. Grąžinamoji išmoka bus suteikta po to, kai mes gavome atgal punktą kokybės bauda. Prašome susisiekti su mumis prieš išsiuntimą visus daiktus atgal. Siuntėjas siuntimo išlaidas negrįžta ir atgal siuntimo išlaidas turėtų apmokėti jūsų pusės. Dėkojame už jūsų apsvarstyti mus.

5 Apie Mus

Mes visada siekiame siūlyti geriausią kokybės produktų ir paslaugų mūsų klientams. Tikimės, kad kiekvienas klientams laimingas apsipirkti mūsų parduotuvėje. Ačiū!

Korpuso Medžiaga Geltona Žalvario
Paviršiaus Medžiaga Juoda Nikelio, Aukso
Modelio Numeris kaip rodyti
Tonas Bb
Pisiton Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai