Derliaus Medicina Žmogaus anatomija Plakatai, Kraft Popierius, Tapybos Siena Lipdukas Spausdinimo Meno Ligoninės Klasėse Vidaus Apdaila, A2

€3.72

-69%

€12.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: spausdinti menas, sienų tapyba, žmogaus anatomijos plakatas, Pigūs spausdinti menas, Aukštos Kokybės tapybos sienos, Kinijos žmogaus anatomijos plakatas Tiekėjų.

Medžiaga: 150g kraftpopierius (AA lygis) kaskadininkų trafaretas popieriaus Technologija: 11-spalvotas spausdinimas meno reprodukcijai be dangos neišblunka Nuotraukos yra pagaminti iš šių 1: 1 Realus HD nuskaityti mokėjimo, Mes tik priimame mokėjimus per alipay . Mes teikiame visame Pasaulyje Nemokamai Siuntą. Prašome įsitikinkite, kad "Laivas" adresas įvesti Paypal, yra teisinga. Daiktai išsiunčiami per 1-2 darbo dienas gavus jūsų apmokėjimą. Laivybos, Paprastai, mūsų pristatymo laikas yra 7-35 darbo dienų. Jei norite mums siųsti daiktų, kad jūs su EMS arba DHL,prašome susisiekti su mumis. Mūsų Produktai, Mes pasiūlysime geriausias kainas,geriausius elementus ir geriausias klientų aptarnavimo paslaugas jums. Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Mes su jumis dirbs. Mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą gavę jūsų mokėjimą.

Medžiaga 150G kraftpopieris
Modelio Numeris LOICOE
Kaligrafijos ir tapybos tipas 12 mm storio
Procesas Spausdinti
Dydis 30X42 CM
Forma Vieną
Vidutinis Kraft Popierius
originalus Taip
Svoris 80 g
Technics Purškiamojo Dažymo
Rėmas No
Įrėminti būdas Frameless
Stilius Klasikinis
Formos stačiakampis
Tipas Plakatas
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Paramos Bazės Popierius
Prekės Pavadinimas LOSICOE
Dydis (Coliai) 30X42 CM
Klasifikacija Už Sienos
Dalykai Paveikslas, Tapyba
Rėmelio režimu Frameless Veidrodėliai
Temos Modelis
Pakuotės Dydis 50cm x 6cm x 6cm (19.69in x 2.36in x 2.36in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai