Nauji 10.1 colių skaitmeninis keitiklis Jutiklinis Ekranas Skydas stiklas Odys Pakilti 10 Quad tablet PC Nemokamas pristatymas

€15.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ekrano skydelis, Jutiklinis Ekranas, stiklo tablet, Pigūs ekrano skydelis, Aukštos Kokybės jutiklinis ekranas, Kinija stiklo tablet Tiekėjų.

Nauji 10.1 colių skaitmeninis keitiklis Jutiklinis Ekranas Skydas stiklas Odys Pakilti 10 Quad tablet PC Nemokamas pristatymas Paketą įeina: 1 x jutiklinis ekranas

Suderinama Modelis: Už Odys Pakilti 10 Quad

Speciali Pastaba: Prašome išbandyti normalus iki sumontavimo.

Kaip jutiklinį ekraną gali jungtis turi įvairių kabelių už tą patį modelį. Prašome atidaryti ekrano ir patikrinkite, ar kabelis yra toks pat kaip paveikslėlyje. Skirtingų gamybos partijų. Produkto numeris ir LOGOTIPAS negali būti suderinamas su nuotrauka. Mes tik užtikrinti suderinamumo Pakuotė:

Mes paprastai pack mūsų produktų anti-static krepšiai, masažinės, krepšiai, geros kokybės dėžutėse. Ir mes pažadame čia, jei jūs gaunate, kad tai yra blogai, nes prastas paketą, jis bus 100% mūsų atsakomybė, ir mes pasirūpinsime, kad. Ir, kaip pasirodė, mūsų reponsibility, jūs gausite 100% savo pinigus atgal, arba nemokamai pakeisti. Šiltas Patarimas: Kadangi Kinija PAŠTU, ORO PAŠTU, yra saugos reikalavimams žemas ir ilgas pristatymo laikas.Jei jūsų paketas yra daugiau nei 200usd ar reikia skubiai, nereikia pasirinkti SG post " ir "China Post". Prašome susisiekti su mumis, jei jūs manote, laivybos kaina yra neteisinga. Kokybė ir Garantijos: Pirma, mes turime visų populiariausių telefono plokštę, ir visi susiję testavimo įrangą, išbandyti ir įsitikinti, kad jie yra geros kokybės, nes mes žinome, kad, jei jūs gaunate, kad tai yra blogai, tai bus mūsų problema. Mes teikiame garantija, visos dalys, parduodame. Tol, kol jis nėra pažeistas ar sugadintas jūs, mes siūlome laisvai keistis.

Ekrano Dydis 7~10 Colių
Produkto Tipas Tabletę Touch Panel
Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Suderinamos Prekės Už Odys
spalva Balta, Juoda
Prekės Pavadinimas HengChu
Modelio Numeris Pakilti 10 Quad
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)

Panašūs produktai