Alfa Moterys Vasarą Naujų Pynimas Marškinėliai Puloveriai Off-pečių Pynimas Rankovės Prarasti Babydoll Medvilnės Marškiniai Balta Geltona Juoda S-L

€11.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medvilnės ponios marškinėliai, medvilnės tunika marškinėliai, medvilnės džinsinio marškinėliai, Pigūs medvilnės ponios marškinėliai, Aukštos Kokybės medvilnės tunika marškinėliai, Kinijos medvilnės džinsinio marškinėliai Tiekėjų.

Medžiaga: Medvilnės mišiniai

Dydis S: Pečių 34, Krūtinė 94, Ilgis 58

Dydis M: Pečių 36, Krūtinė 100, Ilgis 59

Dydis L: Pečių 37, Krūtinė 106, Ilgis 60

2-3cm klaidas

Žemiau yra geltona:

Žemiau yra mėlynos spalvos:

Žemiau yra baltos spalvos:

Apie produktus

Nuotraukas pilnai atitinkantys produktai. Visos nuotraukos yra paimtos specialistai pagal studijos apšvietimas ir reguliuoti įvairiomis kompiuterio parametrai. Todėl gali ir būti šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų žiūrovų kompiuteriai ir mobiliojo telefono ekrane. Jei esate jautrus spalvų, būkite atsargūs pirkti.

Apie shipdate

Mes pasirengę pakankamai atsargų, kad būtų galima užtikrinti kiekvieno užsakymo gali būti išsiunčiami iš 3-5 dienų. Bet kuriuo atveju, mes neturime, mes susisieksime su jumis nedelsiant užtikrinti, kad jūsų siunta gali būti gerai tvarkomi.

Apie siuntos

Siūlome standartines registruotu oro paštu pristatymas visame pasaulyje. Atsižvelgiant į ankstesnę patirtį, galima pasiekti daugelyje šalių apie 15-50 dienų. Be to, mes taip pat pateikti įvairių greitas pristatymas, tokių kaip epacket, aramex, dhl, " fedex, tnt, avs ir tt. Prašome susisiekti su mumis dėl informacijos, kai jos reikia.

Apie grąža

Mes priimti deklaracijas per 7 dienas po to, kai jūs parašais sklypo. Birių grįžta, Kinijoje yra daug sudėtinga dokumentacija privalo aiškiai importo prekių. Taigi, mes ca n ' t priimti urmu grįžta išskyrus NEKILNOJAMOJO kokybės problema. Didmenininkams reikia kruopščiai galvoti prieš perkant. Prašome įsitikinti, kad prekės yra visiškai naujos, su paketas/žymos ir be kvapų (dūmų/kvepalai).

Apie bendradarbiavimą

Mes sveikiname visus užsakymus, nesvarbu, mažas ar urmu. Mes pasirūpinsime jūsų užsakymus ir stengiamės ją patikrinti prieš vežimą. Tačiau jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis laiku, prieš paliekant blogas apžvalgas. Mes suprantame, jūs norite pasakyti tiesą, ką manote apie šį pirkimą ir mes negali būti galėtų išspręsti visas savo problemas, jūsų pasitenkinimą. Bet mes visada klausytis savo balso, jei ateini su mumis pasikalbėti. Mes rūpinasi labiau jums ateityje, siekiant išvengti ne padaryti tą pačią klaidą, nesvarbu, kurio klaidą, tai yra. Tačiau, jei jūs tiesiog palikti blogų atsiliepimų nepasitarę, mes negali suprasti savo problemą gerai, ir negali jums padėti visais. Mes tikimės, kad ilgą laiką relashion su jumis. Todėl, leiskite spręsti problemas kartu!

Spalva Klasifikacija balta juoda geltona
Audinio Tipas Broadcloth
Lytis Moteris
NĖRA. SQQBD0531521ZZZC
Dydis S, M, L
Apykaklės O-Kaklo
Rankovės Stilius Drugelis Rankovės
Modelio Tipas Kietas
Metų sezonas Iki 2016 m. vasaros
Modelis Vientisos Spalvos
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Mados informacija Lotus Lapų Kraštas
Stilius visas rungtynes
Rankovės Trumpas Rankovės
Drabužių Ilgis Reguliariai
Apdaila Ruffles
Medžiaga Medvilnė,Poliesteris
Pakuotės Svoris 0.23kg (0.51lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai