QCBXYYXH Toyota CHR 2017 Automobilių Stilius Anglies galinio vaizdo Veidrodis Dekoratyvinis Lietaus Pavara Atgal Veidrodis Antakių Lietaus Stick

€8.25

-15%

€9.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Veidrodis & Apima, Pigiai Veidrodis & Apima, QCBXYYXH Toyota CHR 2017 Automobilių Stilius Anglies galinio vaizdo Veidrodis Dekoratyvinis Lietaus Pavara Atgal Veidrodis Antakių Lietaus Stick.

Būklė:100% visiškai naujas Medžiaga: Anglies Paskirtis: dekoratyvinis apsaugoti galinio vaizdo skydelis, išvengti lietaus Vandeniui Lengva įdiegti, be jokių įrankių. 3M automobilių lipnia juosta pritvirtintas. Tinka:Toyota CHR 2017 Dėl skirtingo šviesos, gal nuotraukos, aprašymas bus blokatorius su nekilnojamojo spalvų. Bet nepatogu, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūsų rūšies supratimą. Ačiū Montavimo Metodas: Šis lietaus apsauga turi būti įrengiamas tarpas tarp rėmo ir veidrodinio stiklo. Šaltu oru, jei reikia, šilumos skydas, naudojant plaukų džiovintuvas(ar kito šilumos šaltinio), kad plastikas minkštas ir palengvina Montavimą. Prieš montavimą, švarus paviršius su alkoholio ir sausa šluoste.Nuimkite apsauginę plėvelę nuo lipnios pusės ir kreiptis į norėjo poziciją. Paspauskite tvirtai užtikrinti gerą sukibimą su klijais.

Pakuotė: viena pora

Išorės Bandymų, Sertifikavimo BQB
Prekės Svoris 0.1kg
Prekės Pavadinimas QCBXYYXH
Modelis, Metai 2017
Medžiagos Tipas anglies
Modelio Pavadinimas ym01
Elemento Tipas Veidrodis & Apima
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Svoris 0.07kg (0.15lb.)

Panašūs produktai