FOLOBE Dirbtiniais Kailiais Mados Mišrios Spalvos Moteriški " Žiemos Šilta Liemenė X-Ilgo Kailio Striukė Outwear Liemenė Gielt WP018

€42.12

-15%

€49.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dirbtiniais Kailiais, x-ilgas kailis, mados kailiniai, Pigūs dirbtiniais kailiais, Aukštos Kokybės x-ilgas kailis, Kinijos mados kailio Tiekėjų.

FOLOBE Dirbtiniais Kailiais Mados Mišrios Spalvos Moteriški "Žiemos Šilta Liemenė X-Ilgo Kailio Striukė Outwear Liemenė Gielt WP018 FOLOBE Womens' liemenė yra pagaminta iš aukštos kokybės dirbtiniais kailiais, kurios yra ekologiškos ir natūralios, jums niekada nereikės nerimauti apie tai žala gyvūnams naudojant savo kailio. Pažadame, siekiant apsaugoti laukinius gyvūnus! Patrauklus stilius ir unikalus dizainas, kokybiškos medžiagos ir puikios apdailos, su subtilia forma, išmintingas pasirinkimas jūsų pirkimo. Kas elegantiškas moteris nusipelno tokio šiltas, elegantiškas ir visas rungtynes, kailis žiemą. Aukštos kokybės Dirbtiniais fox fur audinio KITOS PASTABOS: nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis. Kai jūs gaunate naujus drabužius, plaukai turėtų būti ne sklandžiai, nes iš tolimojo gabenimo, galite purtyti ją su plaukų džiovintuvas pučia, ji taps grožio statusą, stebuklingai.

Dydis informacija

Juoda

Tamsiai Pilkos spalvos, Tamsiai Žalios spalvos Dirbtiniais Kailiais liemenė Aprašymas: -Mūsų Dirbtiniais Kailių paltai yra patogūs, stilingi, lengvi ir sprogimo tendencija šį Rudenį ir Žiemą. -Madingas ir paprasta, vientisa spalva gali būti derinama su bet kuria kita drabužius. -Naudoja ekologišką ir natūralų Dirbtiniais kailiais apsaugoti gyvūnus. -Madingas ir populiarus stilius. Tai gali padaryti moteris jaustis šiltai, daugiau žavinga ir seksualu. Graži dovana jūsų mergina draugas, žmona ir draugėms. -Tinka pavasario, rudens ir žiemos. -Tinka kartų: buitis, pramogos, šalis, vakare šalies, tarnybos, profesinės veiklos ir kt. -Skalbimo Instrukcijos: Sausas valymas arba ranka plauti tik / ne bleach(maksimali skalbimo temperatūra neturi viršyti 40 laipsnių) Kailiai, Kailio Pirkėjas Pastaba: 1.Kadangi turi turėti pjovimo ir gaminti plaukti plaukų per gamybos procesą taip, plaukiojantieji plaukų yra normalus, ji bus nukristi po nešioti keletą dienų. 2.Kai jūs gaunate naujus drabužius, plaukai turėtų būti ne sklandžiai, nes iš tolimojo gabenimo, galite purtyti ją su plaukų džiovintuvas pučia, ji taps grožio statusą, stebuklingai. Dėmesio: 1.Dydis Azijos Dydžio, tai yra mažesnėms nei ES/JAV/UK dydis, žiūrėkite vadovą matavimų diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. Jei jūs nežinote, kaip nuspręsti, kviečiame susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo, mes padėsime jums pasirinkti. 2.Mes stengiamės geriausia parodyti teisingą spalvų jums, bet prašome priimti kai kurie nežymūs spalvų skirtumai, kuriuos sukelia skirtingi monitoriai ir šviesos.

Laivybos Politika

We will ship užsakymą per China Post " Oro Paštas(turite sekimo numerį) ,kuris paprastai trunka nuo 15 iki 30 darbo dienų ir pristatymas.

Klientams bus atsakinga už mums tinkamą siuntimo informacija per checkout.Prarasti paketai nebus atlyginta, jei jums duoti neteisingą adresą į jav .

Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas,telefono numerį, yra būtina tiksli pristatymo.

Oro Pašto kartais užtrunka ilgiau, atvyksta už Muitinės formalumų atlikimo .

Jei jums reikia elementą, skubiai,galite pasirinkti kitos express deliverys, tokių kaip DHL/UPS(Greitas Pristatymas savaitę laiko Atvykimo) kai užsakymo pateikimo .

Bet užklausą, susisiekite su mumis nemokamai.

Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį,

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą.

Mokėjimo P olicy

Sąlyginio deponavimo yra NEMOKAMA, saugi mokėjimo paslauga, kuri automatiškai prieinami visiems sandoriams. Ši paslauga užtikrina, kad išmokos bus išleista tiekėjas tik po to, kai jūs patvirtinate, patenkinamas gavimo jūsų užsakymą.Taip pat galite mokėti per kitų būdų, kurie gali būti priimami dėl Kapt.lt.

Grąžinimo Politika

Grįžta priimtas per 30 Dienų(nuo pirkėjo gauta prekės)

Grąžinamosios išmokos, atsižvelgiant, kaip Pinigų grąžinimo arba Keitimo

Grįžti laivyba moka Pirkėjas

Papildomos grąžos politikos informacija :suknelė turi būti naudojamos ne,ne purvina,ne kvapas.

Atsiliepimų P olicy

Grįžtamasis ryšys yra svarbus ir jums, ir man, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų,prašome Rašyti gerų atsiliepimų apie mane,Mes taip pat padaryti už jus,jei esate nepatenkinti mūsų daiktų, prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų iš karto,prašome susisiekti su mumis pirmą, nesvarbu, kas atsitiks , Mes manyti, kad mes galime rasti geriausias būdas išspręsti problemą .Jei ne, Po Neigiamų atsiliepimų Nėra vėlu. Dėkojame už jūsų supratimą.

Mes laukiame jūsų pastabų ir atsiliepimų.

Mes tikrai elgetauti telaimina dievas jūsų šeima turite geros kloties.

Sveiki jums ir jūsų šeimai ir draugams į mūsų parduotuvę vėl.

Tikimės, kad mūsų prekės gali atnešti malonu jums ir jūsų šeimai.Sėkmės!!!

Medžiaga Dirbtiniais Kailiais
Apykaklės V-Kaklo
Rankovės Stilius Reguliariai
Amatų\Technics Natūralios Spalvos
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Modelio Numeris WP018
Lytis Moteris
Tipas Slim
Drabužių Ilgis X-Long
Stilius Storas Šiltas Kailis
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Kailio & Dirbtiniais Kailiais
Prekės Pavadinimas FOLOBE
Apdaila Plisuotos
Uždaryti Tipas Kuriems Mygtuką
Dydis S, M, L, XL, XXL, XXXL
Pakuotės Dydis 45cm x 35cm x 10cm (17.72in x 13.78in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.3kg (2.87lb.)

Panašūs produktai