Didelio formato Spausdinimas Aliejaus Tapybai Abstrakčiai 9 Mados mergaitė sienos menas drobė spausdina nuotraukas, gyvenamasis kambarys ir miegamasis be Rėmelio

€5.48

-46%

€10.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: spausdina nuotraukas, nuotrauka už kambarį, naftos tapyba, Pigiai spausdina nuotraukas, Aukštos Kokybės nuotraukos už kambarį, Kinijos naftos tapyba Tiekėjų.

Priimtiną kainą. Mes galime padėti jums surasti labai balansas tarp kokybės ir kainos.Mėginio kaina gali būti grąžinti po užsakymo patvirtino. Geros kokybės. Mes turime griežtas kokybės kontrolės sistema ir gerą reputaciją rinkoje. Geras aptarnavimas. Atsakas bus vykdoma 24 valandos gavusi bet kokį skundą ar prašymą. Aplinkos Apsauga. Mes turime advanced & aplinką tausojančios sistemos.

Papildomų Paslaugų. Mes siūlome individualų nurodymų,jūs galite susisiekti su mumis dėl skype:

1. Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.

2. Laikykite žemyn, laivybos išlaidų ir išvengti rėmo sugadinta dėl laivybos, ši drobė spausdinti tapyba yra be viduje ir už kadro, bet šis dydis yra įprasta photoframe dydis ir jūs galite gauti tinkamo dydžio rėmas lengvai

3. Tapyba yra ne rankų darbo, tai yra spausdinami mašinos.

4.mūsų tema apima taip, kaip nurodyta toliau:

Menas Vaikams, Astronomija Aand Vietos, Gėrimų, Knygų Iliustracijas, Komiksus,Šokių,Švietimo,Fantazija,Mados, Maisto,Pomėgius,Atostogas,Namų ir Židinys,Humoras,Žemėlapiai,Motyvacijos,Filmai,Muziejai,Muzikos,Scenos Meno,Vietose,Leidiniai,Religija ir Dvasingumas ,Sezonai,Sporto,natiurmortas,Televizijos,Transportas,Apipavidalinimas ir Simboliai,Pasaulio Kultūros

TOP KATEGORIJOS

Dekoratyvinės Dailės,Abstraktus, Meno,Fotografijos,Derliaus Meno,Vaizduojamojo Meno,Šiuolaikinio Meno,Juoda ir Balta Fotografija,Botanikos,Scenic,Gyvūnai.

KAMBARIAI

Baras, Rūsys,Fojė,Žaidimų Kambarys,Garažas,Sporto Salė,Prieškambario Namų, Biurų,Namų Kino Sistemos,Vaikų Kambarys, Skalbimo Kambarys.

APIE CHROMATISM

1. Nes kompiuterio monitoriaus.gali būti, kad šiek tiek skiriasi spalva, kuri yra neišvengiama.

Mieli Mano Draugas

PRAŠOME PERŽIŪRĖTI PRANEŠIMĄ PRIEŠ JUMS KAINOS PASIŪLYMO IR MOKĖTI

1.Produktas yra pagamintas KINIJOJE .

2.Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko. Jei turite problemų, apie mūsų sandorius, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. Mes visuomet pasirengę dirbti dalykus.

3.Jei jums nereikia gauti elementą po to, kai jums sumokėjo 28 dienas,prašome susisiekti su mumis; mes darome viską, kad ją išspręsti !

Grąžinimo politika:

Mes pasisakome už mūsų produktų. Prekės gali būti grąžintos dėl mainų ar visiškai grąžinti pinigus per 30 dienų nuo tos dienos, kai jūs gaunate savo prekes. Mes nesame atsakingi už bet kokius pirkti pasibaigus šiam 30 dienų laikotarpiui.

Grįžti laivyba tenka pirkėjui, išskyrus atvejus, kai atgal yra rezultatas mūsų klaidos (t.y., gausite klaidingą punktas). Mums teks mokėti už laivybos pakeitimo atgal, jei mainai yra prašoma.

Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko. Jei turite problemų su jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. Mes visada pasiruošę dirbti jums !

VEŽIMAS

1. Prekės bus išsiųstos per 1-4dienos gavę patvirtinti mokėjimą.

2. Visos prekės yra vežamos iš Kapt.lt Standartinis Pristatymas/Epack/Kinija Registre Oro Paštu.

3. Išsiųsti oro paštu kuri paprastai vyksta 10-27 darbo dienų, dėl atvykimo.

DĖMESIO: Pasak vietos valdžios politiką, Klientų iš Rusijos ir Ukrainos turi parašyti su vardu ir pavarde, Tik tokiu būdu klientas gali sėkmingai gauti prekes rankas ir baigti patvirtinimo muitinės. Jei jums patinka mūsų paslaugas, prašome palikti su 5 žvaigždučių komentarą mums, ačiū!

Technics Purškiamojo Dažymo
Modelio Numeris Abstrakti 0- (9)
Tipas
Medžiaga Drobė
Formos Aikštė
Stilius Abstraktus
Apdaila Opition
Rėmas No
Dalykai Abstraktus
Drobė 230Gsm drobė
Prekės Pavadinimas wlong
Paramos Bazės Drobė
Kadro režimas
Forma Vieną
Rėmelio režimu Neįrėminti
originalus Taip
1 Colio 2,5 cm
Dydis (Coliai) 8X8, 10'X10, 12X12, 14X14, 16X16, 18X18, 20X20, 22X22, 24X24, 26X26, 28X28
spausdintuvas
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 40cm (1.97in x 1.97in x 15.75in)

Panašūs produktai