Kavinė, dviračių drabužių MTB Kelių Dviratį Dviračiu Megztiniai drabužių MTB dviratį drabužius Roupa Ciclismo 3D GELIO Padas

€22.88

-6%

€24.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mtb dviratis drabužiai, roupas dviratis mtb, mtb dviračių džersis, Pigus mtb dviratį drabužiai, Aukštos Kokybės roupas dviratis mtb, Kinija mtb dviračių džersis Tiekėjų.

Aprašymas:

Jersey pagamintas iš Mikropluošto 100% Wicking Poliesteris.

Į kombinezonai su Antkrūtiniais Šortai yra pagaminti iš aukštos kokybės Lycra, su elastinga griebtuvai ir antibakterinių padding,kamšalu su 3D GELIO Juostelę.

Petnešos (viršutinė dalis) yra pagamintas iš labai elastingos sklandžiai akių audinio.

Trys kišenės nugaros pusėje turėti vandens butelių arba kitų reikmenų.

Galima MAIŠYTI Dydžio, Kaip Pasirinkti Dviračių Džersis, Dydis XL, dviratininkų Šortai/kombinezonai su Antkrūtiniais Šortai, Dydis XXL.

Galite kreiptis į mūsų dydžio diagramos,

Pagal jūsų ūgį ir svorį pasirinkti dydį.

Skaitykite dydžio žemėlapis čia:

TARPTAUTINĖ LAIVYBA: Mes laivas visame Pasaulyje! Užsakymai bus išsiųsti per 3 darbo dienas, po mokėjimo išvalė. Užsakymus nuo šeštadieniais, sekmadieniais ar švenčių dienomis bus procesas kitą darbo dieną ir bus laivas per 24 valandas. Prašome leisti 10-30 dienų tarptautiniai pervežimai. Kai kurie kroviniai gali užtrukti ilgiau, atsižvelgiant į jūsų vietos muitinė. Pristatymas: ePacket, PostNL,Kinija Paštu, Oro Paštu, HongKong Post Oro Paštu, AVS ir tt. Sujungti Laivybos siūloma nuolaida. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl sujungti laivybos nuolaida. Norėdami gauti nuolaidą, vienas visą mokėjimo turi būti numatyta, kartu elementus. Dėl nekokybiškų daiktų, grąžinti laivyba išlaidos ir vėlesniais pakeitimas laivybos išlaidos būtų dengiamos pardavėjas. ATSILIEPIMAI: Atsiliepimų yra mums labai svarbus. Jei yra klausimas, kuris kyla, ji paprastai gali būti pakoreguotos atsižvelgiant į kliento pasitenkinimą. Visada e-mail mums pabandykite išspręsti problemą, prieš palikdami neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Kainos su pasitikėjimu, patikrinkite mūsų puikių atsiliepimų, dauguma mūsų klientai nuolat perkant daugiau rinkiniai ir megztiniai iš jav.

Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris
Dviračių Jersey Mygtukai Stilius GELIS Kvėpuojantis Padas
Pardavimo Metodai gamyklos tiesioginio pardavimo
Rankovės Dydis Trumpas Rankovės
Lytis Vyrai
Dydis 4XL, 3XL, XXL, XL, L, M, S, XS
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
Prekės Pavadinimas RAVTTD
Medžiaga Poliesteris
Tipas Jersey Rinkiniai
Sezonas Vasaros
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kelnės Medžiaga 80% Poliesterio ir 20% Lycra
Modelio Numeris Kavinė, Dviračių Džersis
bike striukė ciklo megztiniai
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.102kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai