Aukštos apykakle ilgomis rankovėmis megztiniai, marškinėliai marškinėliai, moteriški marškinėliai 2017 m. rudens ir žiemos naujas slim savęs auginimo t-shirt sg27310

€13.14

-49%

€26.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: T-Marškinėliai, Pigūs Marškinėliai, Aukštos apykaklės, ilgas rankovėmis marškinėliai, megztiniai, marškinėliai moteriški marškinėliai 2017 m. rudens ir žiemos naujas slim savęs auginimas marškinėliai sg27310.

JAV : 10-20 Darbo Dienų (e-Pakelis)/ 12-30 Darbo Dienomis( Kinija paštu, oro paštu )

RU/ AU /UK/ Kitas Šalis: 17-35 Darbo Dienomis (kinija paštu, oro paštu)

Per Kalėdas ar Kitas Šventes gal 5-7 dienų. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 35 darbo dienų.

1. Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 1-3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

2. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

4. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

5. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Pristatymas gali įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų. Mes negalime garantuoti atvykimo laiko. Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, žinokite. Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

1. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti dėl kokių nors priežasčių, tiesiog grįžti jt atidaryta per 15 dienų nuo gavimo ir mes grąžinti visą sumą.

2. Grąžina yra siūlomas tik tada, jei prekė yra grąžinama mums savo unworn, originalios būklės, su higienos lipdukas visiškai sveika. Pirkėjai moka savo grąžinimo pašto mokesčiai.

3. Mainai bus siunčiamas, kai pirkėjai moka pakartotinio siuntimo išlaidų.

4. Visi pirkėjai galėtų būti vieta, maža pastaba su savo grąžinamas daiktas, nurodydama savo svetainę vardas, pavardė (pavadinimas) ir adresas.

5. Pranešimas bus išsiųstas jums, kai jūsų grąžinama prekė yra gautas, ir kitą kartą jūsų grąžinimo/keitimo buvo tvarkomi.

Pirmiau nurodytos sąlygos netaikomos klaidingas/klaidingas prekės išsiųstas. Retais tai turėtų atsitikti, visi mokesčiai bus taikomi save ir mainai bus išsiųstas nedelsiant, jeigu pirkėjai susisiekite su mumis iš anksto.

Ačiū už ieškote ! Kviečiame apsilankyti kitą kartą!

Audinio Tipas Džersis
Drabužių Ilgis Reguliariai
Lytis Moteris
laipsnis Didelio elastingumo ir minkštumo
Pagrindinė sudedamoji dalis turinys Poliesteris 91.2%, Spandex8.8%
Apykaklės Golfo
Elemento Tipas Topai
Viršūnės Tipas Tees
Rankovės Stilius Reguliariai
Sąrašas Metus 2017
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Medžiaga Spandex,Poliesteris
Prekės Pavadinimas Z&I
Dydis S, M, L, XL, XXL, XXXL
Apdaila Mygtukas
Modelio Tipas Kietas
Stilius Oficialus
Sezonas rudens \ žiemos \ pavasario
spalva juoda, balta, Tamsiai žalia, Ruda
versija Slim
Modelio Numeris 27310
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 25cm x 3cm (11.81in x 9.84in x 1.18in)

Panašūs produktai