E Modelis Suderinamas su Lego E2212 314pcs Vežime Modelių Kūrimo Rinkiniai Blokai Žaislai Hobis, Pomėgiai Berniukų, Mergaičių

€14.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūrimo rinkinį, žaislų rinkinys, žaislų rinkinys, Pigūs kūrimo rinkinį, Aukštos Kokybės žaislų rinkinys, Kinijos žaislų rinkinys Tiekėjų.

888

13555

12063

Skelbimas:

Blokai ateis Be Originalios Dėžės . Nes dėžės yra lengvai skaldytų ilgas pristatymas. Ir dėžės yra per sunkūs, tai kainuos daugiau, laivybos mokestis. Mes tiesiog norime išsaugoti daugiau pinigų už jus!!

PS: Jei reikia originalios dėžės, prašome susisiekti su mumis pridėti papildomą pristatymo mokestį.

Apie Laivyba: Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandas po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų. Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant. Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas. Savo užsakymą adresas Turi Sutapti su jūsų pristatymo adresą. Mes nesame atsakingi už nepavyko pristatymo sukelia, kad klientas nėra teikiamos teisingą gavėją, informacija, kai užsakymą. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių. Pirkėjas atsakymus (jei) viskas mokesčio arba PVM, bet kokiomis aplinkybėmis. Ji paprastai trunka apie 30-60 darbo dienų pristatantis sklypo paskirties (už atokiose vietovėse, tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, Jei jums nereikia gauti kad po 45 darbo dienas, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą ar palikti neigiamą atsiliepimą. Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

Maždaug Trūksta Vienetų Blokai: Jei radote trūksta gabalus savo blokus, prašome ratas trūkstamų detalių instrukcijų knyga, ir ženklų kiekį, kiekvieną trūkstamos dalys. Tada mes galime siųsti pakeisti dalių jums. Prašome neatidaryti ginčą, bendravimo!

Apie Grąžinimas: Jei esate nepatenkinti su elementą, kai jūs jį gauti, prašome grąžinti ją per 10 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti. Jei grįžti įvyko be kaltės mūsų pardavėjas, jūs pirkėjas turi sau visą įvyko, laivybos mokestis. Mes grąžinsime jums gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai apima.

Apie prekybos ir Lašas Laivybos: ar Yra kokia nors nuolaida didelių gabaritų kad?

Taip, mes galime pasiūlyti didmenines kainas. Jei jums reikia daugiau arba norite individualų produktų, galite rašyti mums arba susisiekite su mumis Trademanager. Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas (išskyrus poilsio diena). Ar pritariate, kad Lašas Laivybos?

Taip, mes paramos lašas laivybos. Jūs palikite mums gavėjo adresą ir telefono numerį Kapt.lt, kai jūsų užsakymą, ir tada mes atsiųsime iš pakuotės pagal adresą, jums liko.

Apie Specialias Paslaugas: teikiame surinkti aptarnavimo blokai. Jei jums reikia šią paslaugą, susisiekite su mumis dėl išsamesnės informacijos. Mes teikiame Visą Procesą Užjūrio viešųjų Pirkimų Tarnyba. Padėti klientams, kad pirkimo ir pristatymo. Susisiekite su mumis jei jums reikia šios paslaugos.

Temos Filmų ir TV
Prekės Pavadinimas SLUBAN
Amžius Range1 5-7 Metų
spalva daugiaspalvis
Lytis Unisex
Plastiko Tipas ABS
Amžius Range3 12-15 Metų
Medžiaga Plastikiniai
Type2 Savaiminio Fiksavimo Plytos
Amžius Range2 8-11 Metų
Type1 montavimas
Amžius 2-4 Metai
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai