Karšto pardavimo 3pcs Mados Mielas Žėrintis Poveikis Dirbtinis Medūzos Ornamentu Žuvų Bakas Akvariumo Apdaila ,Nemokamas pristatymas.

€8.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bakas modelis, bakas izoliacija, dekoras, Pigūs bakas modelis, Aukštos Kokybės izoliacija bakas, Kinija dekoro Tiekėjų.

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

Ideali dekoracija žuvų bakas ar akvariumas

Neįtikėtinai išsamių imitacija plūduriuojantis medūza

Juda vandens srovė bakas

Nekenksmingas visos žuvys

Tiek gėlo, ir sūraus vandens

Teikia pagal ploną nematomą liniją ir siurbtukas,gali būti kontroliuojami atsitiktinės pozicijos

spalvos:rožinė,žalia,geltona,mėlyna,oranžinė,violetinė

M(Skersmuo X aukštis):5 x 15 cm

L(Skersmuo X aukštis):10 X 22cm

Gaminio pakuotės:

3 x Žėrintis Poveikis Dirbtinis Medūzos Ornamentu

Pastaba:

1.Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas.

2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

3. Šis punktas turi sugerti šviesos, švyti tamsoje, todėl prašome šviesos dirbtinis medūza su lempa pirmas. Žėrintis poveikis bus geriau, jei ji yra apšviesta su mėlynos arba raudonos spalvos žibintai.

4.Medūza, pati ne šviesos, jei efekto, rekomenduojama turėti liuminescencinės liuminescencinių lempų, fluorescencinių spalvų yra tik gryna tamsu, nėra šviesos.

PATARIMAI:

Šis punktas yra daug rūšių stilių, prašome pasirinkti spalvą, kuri jums reikia,taip pat galite palikti pranešimą kokios spalvos norite pirkti,Jokių pastabų, kad mums, mes atsiųsime jums atsitiktinis produktas,ačiū už dėmesį.

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mes laivas jūsų užsakymų per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta. 3.Daugumoje kartus prekė pasieks daugelio šalių, per 8 15 darbo dienų. Kad kai kurios atokiose vietovėse gali užtrukti daugiau nei 20 darbo dienų. 4.Jei jums nereikia gauti elementą po 30 dienų, prašome susisiekti su mumis, mes jums ištirti ir išspręsti pristatymo problema. 1. Kaina, kurią sumokėjo už punktas neapima jokių muitų mokesčių. Mūsų įmonė nevykdo peties jokių muitų į paskirties šalį. 2. Mes paprastai ženklo prekių media player/kompiuterių priedų(DOVANA/MĖGINYS) komercinėje sąskaitoje faktūroje ir mes stengiamės padėti sumažinti arba išvengti bet kokių GST ar V. A. T arba kitų Importo mokesčių, tačiau mes negalime garantuoti jokių mokesčių tarifus, kaip tai priklauso nuo jūsų Šalyje?s Importo Politika. 3. Mokesčiai gali kreiptis, jei pristatymo atmetamas ir išsiųsti atgal į mūsų Biurą.

1. 12 mėnesių Garantija. Pirkti su pasitikėjimu (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,. 3. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, galite dar siųsti jį atgal į mus, mes atsiųsime jums pakeitimas, gavus brokuotą prekę. Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Kapt.lt! 1. Paliksime Teigiamų Atsiliepimų po gauti mokėjimo, nepamirškite, kad mums ir PENKIAS ŽVAIGŽDUTES ant visų Išsamios Pardavėjas Reitingų 2. Jei nesate patenkinti jūsų pirkinių Patirties,Prašome susisiekti su mumis ir gauti sprendimą prieš jums nuspręsti palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas už jus kuo greičiau,ačiū. 3. Mes suteikti jums paslaugą geriausiai, kaip galime, sukelti grįžtamąjį ryšį ir yra tai, ko mes siekiame. Prašome parašyti man per "Mano Pranešimai" arba "Mail", jei turite klausimų apie mūsų įrašus ar jūsų pirkti

Tipas Akvariumai Ir Jų Priedai
Modelio Numeris žuvų bakas apdaila
Naudoti žuvų bakas apdaila
Svoris 17g
Formos medūza
Stilius Stovinčioje
Vandens Papuošalai Tipas žuvų papuošalai
Funkcija Eco-Friendly
Produkto pavadinimas Akvariumo žuvų bakas
Dydis 5x15cm, 8x20cm, 10x22cm
Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas Halojaju
Savybė Ryškios spalvos, ilgas tarnavimo laikas
Įrenginio Tipas daug (3 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)

Panašūs produktai