DIATOOL Dia 65mm Dulkių Brazed Diamond Core Bitai Su apvaliu Kotu Šlapio Gręžimo

€14.54

-17%

€17.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: diamond core bitai, core tiek, dulkių brazed diamond, Pigūs diamond core bitai, Aukštos Kokybės core tiek, Kinija dulkių brazed diamond Tiekėjų.

Dulkių brazed deimantinio gręžimo core bitai su apvaliu kotu, sausos arba drėgnos gręžimo bitai

Kiekis: 1pc (65mm )

Specificiation: Dia 65mm, apvalios karka

Naudojimas: Drėgnų arba Sausų gręžimo porceliano plytelės, granitas, marmuras, stiklas (Šlapio gręžimo bus naudinga gręžimo gyvenimą)

Kokybės lygis: Profesionalus

Savybės: Gręžimo gyvenimo 5-10 kartų daugiau nei electroplated gręžimo bitai, ir naudojanti 50% didesnis, negu sukepinti deimantinio gręžimo bitai

================PABAIGA================

Kiti galimi dydis: (Spustelėkite daugiau)

Kiti galimi dydis: (Spustelėkite daugiau)

1. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti dėl kokių nors priežasčių, pavyzdžiui: produktai yra ne pats, kaip ir aprašymas, arba skaldyti tranzito, mes iš naujo siųsti naują produktą jums, ar mes taip pat priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote savo daiktą, tačiau jums reikia mokėti už grąžinimas prekių kaina. Kai mes gavome grįžo paketinių, mes grąžinsime pinigus jums.

2. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes suteiksime jums geriausias paslaugas. Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl Kapt.lt,Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas,ir per 36 valandas savaitgaliais.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas
Medžiaga deimantas
Naudoti Mūro Gręžimas
Modelio Numeris A8616505
Tipas Pagrindinė Grąžtas
Prekės Pavadinimas DIATOOL
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai