ABS Chrome " Vadovas Šviesos Jungiklis Kontrolės Cover Matt Interjero Apdailos Juostelės 1pcs Už Mazda 6 M6 Atenza 2013

€7.09

-15%

€8.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Interjero Juostelės, chromo juostelės apdaila, šviesos interjero, Pigios interjero juostelės, Aukštos Kokybės chromo juostelės apdaila, Kinija šviesos interjero Tiekėjų.

Produktų suderinamumas :

Dėl Mazda 6 M6 Atenza 2013 2014 2015

Aprašymas: Medžiaga: Pagamintas Iš Aukštos Kokybės ABS Plastmasės Spalva:Matinis inculde:1pcs, Pagaminti pagal ISO 9001 priemonė, siekiant užtikrinti aukščiausios kokybės. Lengvas Montavimas,3M automobilių lipnia juosta pritvirtintas.

Mokėjimo Ir Mokesčių:

Mums bus ženklas, pakuotė mažesnė vertę, muitinės dokumentuose. Mes darome viską, kad išvengti nesklandumų per šalinimas. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas:

1 Mes laivas visame Pasaulyje.

2 Paketai yra siunčiami per 3-5 darbo dienas ir ateiti su sekimo numerį internete.

3 Jungtinės amerikos valstijos jungtinė Karalystė, Australija, Kanada: 7-16 darbo dienų ePacket iš Kinijos, oro paštu, EMS ar kitais būdais.

4 Japonija, Korėja, Singapūras Rusija: Apie 5-20 darbo dienų.

5 Brazilijos Pietų Amerikoje: Apie 20-50 Dienų.

6 Italija Prancūzija Ispanija Vokietija Rytų Europoje: 15-60working dienų.

7 Mes patikrinti elementą atidžiai ir įdėti raštas į paketą prieš pristatymas. Tikiuosi, kad jis ateina geros būklės. būklės.

Grąžinimo Politika, Ir Atsiliepimų:

Mes priimame grįžti, grąžinamosios išmokos arba mainus per 15 dienų nuo pirkėjo gauta sugadinta, neteisingas arba sugedusį elementą. Prašome nedvejodami palikti jokių Neutralų ar Neigiamą atsiliepimą, prašome neatidaryti Atveju arba Grąžinti prašymu ar palikti mažo reitingus DSR prieš bendravimą. Prašome susisiekti su mumis eBay pranešimą išspręsti jokių problemų, Mes pasistengsime atsakyti jums per 2 darbo dienas. Ačiū labai.

Klientų Aptarnavimas:

Tai yra mūsų tikslas pateikti jums jaustis laimingas, kad daryti verslą su mumis. Jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis per alibaba pranešimą. Mes pasistengsime atsakyti jums per 24-48 darbo valandomis. Mes dirbame nuo 9:00 iki 6:00 pm Pekino Laiku.

Prekės Svoris 0kg
Elemento Ilgio 0inch
Modelio Pavadinimas Nėra
Metų Nėra
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Medžiagos Tipas Nėra
Elemento Plotis 0inch
Elemento Tipas Interjero Juostelės
Elemento Aukštis 0inch
Spalvos Pavadinimas Su angomis, Ne skylė
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai