Nemokamas Pristatymas! Didmeninė AAA Aukščiausios Kokybės 22mm 6106 Kristalų Migdolų/kriaušių Pakabukas Rožė spalva 50pcs

€9.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pendant crystal, aaa kristalų, r pakabukas, Pigūs pendant crystal, Aukštos Kokybės aaa kristalų, Kinija r pakabukas Tiekėjų.

Expresss paslaugos gali sukelti mokesčių, prašome patikrinti, jei jums nereikia, palikite mums žinutę, ačiū! :) Jūs taip pat kviečiame susisiekti su mumis dėl geresnių kainų, o daug jums reikia~

Prašome pasirinkti, nemokamas pristatymas paslaugų, kai pirkti daugiau nei 100usd, ir sklypas bus išsiųsti Express, kaip sakė, ačiū! :)

Informacija

medžiagos

K9 Krištolo

dydis

22mm

kiekis

50pcs/daug

paviršius

aukštos kokybės, puiki kokybė

spalva

Rose (kaip nuotraukoje)

Useage

Karoliai&apyrankę grandines,papuošalai išvados

- Visos mūsų prekės siunta per ORO PAŠTU, Prekės pasiekti daugelio šalių, per 20 dienų. (Tikrasis tranzito laikas gali skirtis, o geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas.)

- Jei jūs negalite gauti paštu, praėjus 30 dienų nuo tos dienos, mes išsiųsti jums, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai . Mes su jumis išspręsti bylą. Prašome pasitiki mumis, mes teikiame geriausias paslaugas su sąžiningas požiūris.

--Sąlygų Siunta:

Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas. Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

--Laivybos Įmonėms:

Mes paramos siuntą "China post " Oro Paštas", "AVS" "DHL" "FEDEX" , Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė,prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų. Ačiū!

karoliukų spalva Rožė
kokybė AAA klasės
Modelio Numeris 6106 Migdolų Penant
Tipas Susiduria Karoliukai
Prekės Forma Kriaušės Formos
Dydis 22mm
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Paviršiaus Apdorojimas Aparatas cut
Prekės Svoris 3.2g
Bauda ar Mados Mados
Formos 6106 Migdolų Penant
Elemento Tipas Karoliukai
Medžiaga K9 Krištolo
Prekės Pavadinimas Azapias
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 10cm x 8cm x 3cm (3.94in x 3.15in x 1.18in)

Panašūs produktai