Natūralių Kristalų Vandens Augalų Meilės Pakabukas Perdavimo Pasisekė Amuletas Kristalų Pakabukas Karoliai, Papuošalai

€8.09

-30%

€11.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pasisekė amuletas, natūralių kristalų papuošalai, crystal amuletas, Pigūs pasisekė amuletas, Aukštos Kokybės natūralių kristalų papuošalai, Kinija kristalų amuletas Tiekėjų.

Pavadinimas: Gamtos Crystal Vandens Augalų Meilės Pakabukas Perdavimo Pasisekė Amuletas Kristalų Pakabukas Karoliai, Papuošalai Sąlygas: 100% Naujas ir Nemokamai Virvė

Medžiaga: Natūralus Krištolo, Agato

Dydis(Apytiksliai) : apie 40mm*35mm*11mm ( 1mm=0.039 Colių).

Skelbimas:

Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš pateikdami užsakymą. 1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos, Prašome suprasti. 2.Prašome leisti 1-2mm skirtumai dėl rankinis matavimas. 3.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis pirmą kartą, mes padarysime viską, kad tarnauti jums! 4. Crystal yra iš Natūralių Mineralų, todėl yra nedideli akmens Vata ir Ledo Plyšių, Bet jokios įtakos dėvėti ir mėgautis. Mokėjimas 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. Platformos mokėjimo

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Pristatymas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžti ir Refound

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo, a

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Dėl fotografijos technologiją, kai kurios nuotraukos gali būti šiek tiek skiriasi nuo batų Spalvos, prašome, kad jūs gavote kaip standartas

Atsiliepimai

1.Mes esame priklausomi nuo savo pasitenkinimą, kad sėkmingai, todėl grįžtamasis ryšys yra labai svarbus,

mums, prašome rašyti gerų atsiliepimų, kad su mumis, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas, mes padarysime, kad jums taip pat. Labai ačiū!

2.Prašome siųsti mus E-mail pirmą kartą prieš jūs norėsite palikti neigiamą atsiliepimą arba ginčą

dėl Kapt.lt, mes esame tikri, kad jūs pajusite, atitinkančiu mūsų atsakymas.

Dydis 40mmx35mmx11mm
Bauda ar Mados Mados
Stilius Madinga
Medžiaga Crystal
Pakabučiai Tipas Solitaire
Metalų Tipas Nėra
Modelio Numeris Perdavimo karoliukai
Formos\modelis Gyvūnų
Pavadinimas Agatas
Suderinamumas Viskas Suderinama
Svoris 22g
Lytis Unisex
Elemento Tipas Pakabučiai
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 20cm x 10cm (3.94in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai