36X45MM Varlė Princas kalnų krištolas Flatback kalnų krištolas Mygtuką Metalo kalnų krištolas priedai veltiniams, už karoliai "pasidaryk pats" amatų RMM115

€17.45

-12%

€19.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: flatback kalnų krištolas mygtukus, kalnų krištolas mygtukus, metalo mygtukai, Pigūs flatback kalnų krištolas mygtukus, Aukštos Kokybės kalnų krištolas mygtukus, Kinija mygtukai metalo Tiekėjai.

PRODUKTO APRAŠYMAS: Dydis:36X45mm Danga:Sidabrinė Karka:NE MOQ:10vnt(5vnt flatback,5vnt pakabukas) prašome palikti stiliaus ir kiekis, norite,kitaip ramdon laivų PIRKIMO UŽKLAUSĄ: Už apkalos ir kalnų krištolas spalva,dydis,jei turite specialų prašymą,prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą, pristatymo KAINA: nemokamai laivybos china post/E-pack,jei užsakymo suma viršija $160, Nemokama UPS,DHL,SF,EMS,FEDEX express... pagal savo šalies ir custom problema.jei norite, kad laivas dhl mažas, kad, pls susisiekti su mumis dėl papildomos siuntimo išlaidų,ačiū, APIE ATSILIEPIMUS: Mes vertiname jūsų greitą patvirtinimą apie prekių gavimo ir teigiamų žodžių APIE GRĮŽIMĄ: Grąžinamosios išmokos yra skiriamas, kai pardavėjas gauna siuntinį nuo pirkėjas paprastai. Pirkėjas privalo sumokėti į laivą savo paketą atgal pardavėjui.

Metalo Tipas Cinko Lydinys
Funkcija Eco-Friendly,Nikelio
Custom Taip(spalva,dydis,stilius ir kt.)
Produkto Tipas Mygtukų
Tvarkymo laikas 5-15 dienų, remiantis vertybinių popierių
spalva mišraus stiliaus, Pakabukas stiliaus, Flatback stilius
Mygtuko Tipas Kartu Mygtuką
Pakuotė 2vnt/opp krepšys
Produkto Aprašymas metalo kalnų krištolas mygtuką
Prekės Pavadinimas KimXY
Formos deimantas
Technics danga
Stilius Flatback
Medžiaga Metalo
Apdaila Cirkonio
Modelio Numeris RMM115
Pakuotės Dydis 14cm x 11cm x 11cm (5.51in x 4.33in x 4.33in)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai