Nemokamas pristatymas Fanzhuan naujas mados vyrų vyrų atsitiktinis 2017 asmenybės slim spausdinti šortai korėjos kelnės vasaros 718122 dizainas

€20.27

-12%

€23.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dizaineris šortai, mados šortai, šortai vasarą vyrams, Pigūs dizaineris šortai, Aukštos Kokybės mados šortai, Kinija šortai vasarą vyrams Tiekėjų.

Jei turite klausimų dėl dydžio, prašome nedvejodami siųskite mums žinutę,pls pasakykite mums savo ūgio,svorio,leiskite mums patikrinti best fit, dydis už jus,ačiū. Mokėjimo Būdas

Mes priimame tik alipay. Pristatymas

Mes pristatymas Nemokamas per ePacket Kinija(JAV ,rusijos ir Ukrainos pirkėjams) ir Kapt.lt standartinis pristatymas (kitų šalių pirkėjams) .

Paprastai, savo sklypo gali 20-60 darbo dieną (ne inlcuding atostogų)atvykti iki Kapt.lt standartinis pristatymas. Retais atvejais, tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų arba švenčių metu.

We ship pirmadienio iki penktadienio (išskyrus švenčių dienas. Prašome siųsti mums elektroniniu paštu, PRIEŠ jums mokėti, jei norite pakeisti pristatymo adresą.

Jei norite, kiti siuntimo būdai galimi už papildomą mokestį,tokios, kaip DHL,UPS,TNT,EMS,FedEx IE.Jis turi 5-10days ar daugiau, kad jūsų ten.

Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir pan.) galėtų būti ilgiau nei įprastu laiku. Rusijos pirkėjai pls pastaba:

1.Dėl Rusijos Politikos,pirkėjas turi pilną vardą, pasirašyti paketą,taip pls užpildyti savo vardą, pavardę ir išsamus adresas, anglų kalba.

2. Kapt.lt standartinis pristatymas IR ePacket tik kad svorio paketą mažiau nei 2,0 kg.

Jei masė per 2,0 kg,mes taros juos į keletą paketų. Ačiū. Grįžta Terminas

Jei gavote brokuotą prekę ar netinkamos prekės,pls susisiekti su mumis artimiausiu metu,mes pasistengsime geriausia ją išspręsti,pasiūlyti grąžinamosios išmokos arba mainus.

Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto.

Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą. Atsiliepimai

Patenkintas klientas mums yra labai svarbus,Jei esate patenkinti prekes galite orderd,prašome palikti atsiliepimus.Jei u yra nepatenkinti elementus u orderd,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus. DUK

1 )pirkėjas:Labas,pardavėjas,galite padėti mums pasirinkti tinkamą dydį? Kokio dydžio turėčiau imtis?

Pardavėjas:žinoma,draugas,galite pasirinkti dydį, pagal mūsų stalo dydis,bet yra ir nuokrypis 1-5 cm kaip priežastis, kuriuo atsipalaiduoti.ar galite pasakyti savo ūgį ir svorį ir mes pasistengsime jums padėti.

2)pirkėjas:Sveiki pardavėjas,aš negavau savo pakete,kas vyksta?kodėl aš negaliu kelio sekimo numerį?Tai yra neteisingas?

Pardavėjas:Labas,mano draugas,paketas buvo pristatymas į savo šalį,tačiau stebėjimo informaciją atnaujinti pamažu. prašome palaukti keletą dienų daugiau,ačiū.

4)Pirkėjas:Labas,pardavėjas,gaunu drabužiai,deja, jis yra per mažas man.Jūsų dydžio lentelė, nėra tiksli.

Pardavėjas:labas,mano draugas,sukelti visi priemonė yra pagaminti tuo pačiu, kuriuo atsipalaiduoti ranka.taip yra ir nuokrypis 1-5 cm.

Medžiaga Poliesteris
Dydis 29, 30, 31, 32, 33, 34, 36, 38
Elemento Tipas Šortai
Ilgis Shorts
Ziajać Stilius Reguliariai
Stilius Atsitiktinis
Juosmens Tipas Vidurio
Tinka Tipas Reguliariai
Uždaryti Tipas Užtrauktukas Skristi
Modelio Tipas Spausdinti
Lytis Vyrai
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai