Didmeninė Mažmeninė Skaitmeninius 3D Projektorius, Ekranas 92 Colių vaizdo Dydžio 114x223cm Lenktas Fiksuoto Rėmo, Projekciniai Ekranai 1080P Rodyti

€252.56

-4%

€265.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rėmas popieriaus, projektorius "toyota", projektorius vėžlys, Pigūs rėmelį popieriaus, Aukštos Kokybės projektorius "toyota", Kinija projektorius vėžlys Tiekėjų.

Lenktas Fiksuoto Rėmo, Projekciniai Ekranai yra plačiai laikomas geriausiu vertės namų kino rinkoje šiandien. Pagaminti iš geriausių medžiagų ir inžinerijos aukščiausius kokybės standartus, šie ekranai projekto vaizdu, prabanga ir yra bauda, be jokių namų kino teatro ar verslo. Savybės Ekrano Medžiagos apdovanojimai 1.2 Įgyti priekinės projekcijos medžiagos su juodos spalvos pagrindo ir visą įtampą vienodumo visoje visą žiūrėjimo paviršiaus 92 colių Įstrižainės, 16:9 Kraštinių Santykis. Peržiūrėti Dydis: 44.9" H x 79.9" W. Neįvykdyti nuotraukos kokybę, bet žiūrėjimo kampas su jokiu kompromisu rezoliucija ar ryškumas Active 3D ir 4K Ultra HD Ready Elegantiškas aksomo, kuriems rėmas sugeria projektorius viršijimo ir padidina vaizdą, priešingai Surenka minučių ir apima montavimo aparatūros. 2 Metų Gamintojo Garantija Projektavimas ir Įrengimas 3.15" / 80mm pločio rėmas ir yra padengtas aksomo Split-rėmo dizainas palengvina apatinės siuntimo išlaidas neprarandant kokybės, Lengva surinkti ir įdiegti minučių Sienos skliausteliuose leidžia ekraną skaidrių horizontaliai tinkamai centruotas installatio

Specifikacija: Veikimo: "PASIDARYK pats" Kreivų Fiksuoto Rėmo Žiūrėjimo Plotą (W x H): 1140x2030mm / 44.9x79.9inch Įstrižainė: 92" (Įstrižainė) vaizdo Santykis: 16:9 Įgyti: 1.2 Ekrano Medžiaga: Aukštos raiškos Matinis Baltas Konstrukcijos: Allumunium Lydinio Rėmo Dydis: 80mm /3.15 colių (Lenktas) Kontrolės metodas: Sieninis laikiklis Rėmo Spalva: Black Velvet Garantija: 24 mėnesiai

Kas yra skirtumų tarp Matt White ir Stikliniais Karoliukais?

Matt White --Matt white vinilo atspindinčio paviršiaus prognozuojama šviesa sklinda visomis kryptimis, todėl vaizdas gali būti matomas iš bet kurio kampo. MW suteikia tikslią spalva perdavimų, taip pat aukščiausios aiškumo. Rekomenduojama naudoti su visais aukšto išėjimo šviesos projekcija prietaisai. Geriau per mažai, aplinkos šviesos aplinkoje. Pelnas = 1.1 . Taip pat MW paviršius gali būti valomas.

Stiklo Granulių --Sferinio stiklo karoliukai, įdėtų į paviršių, suteikia daugiau apmąstymų suteikti ryškesnį vaizdą, palyginti su matt white. Šis ryškesnis vaizdas yra tik mažesnius žiūrėjimo kampas nei matt white. Stiklo Granulių ekranai, bus šiek tiek pakeisti grynumas spalvų rodomas... ir bus "saldus taškus", kur nuotraukoje yra jos premium... nuotrauką kitų žiūrėjimo kampai gali pasirodyti šiek tiek tamsesnė (vis dar lengvesnis negu MW ekrano). Pelnas = 2.5 . Bet GB paviršiaus NEGALI būti valomi.

Kai kurie pasiūlymai pasirinkti ekrano dydis...

Optimizavimo dydis būtų suteikti jums geriausias mėgautis žiūrint filmus, prašome perskaityti atlikite patarimai prieš jums pasiūlymą prekę.

1. Prašome įvertinti horizontalus atstumas tarp žiūrovų sėdimos vietos ir ekrano, tai būtų apie du kartus, kaip pasiekiamame aukštyje.

2. Įsitikinkite, kad ekrano hemline būti toli nuo grindų apie 1,5 metro.

Žemiau yra pavyzdžių montuojame klientams.

Mes siunčiame daiktus oversea viso pasaulio oro (DHL/ UPS/ FedEx/ EMS), ir jūra, jei jūs turite bet kokius specialius paslaugų, prašome susisiekti su mumis laisvai bet kuriuo metu. Mes pasistengsime atsakyti jums atgal per 24 darbo valandas.

1: bijau Pristatymas

1) Paketas bus pristatytas per 3 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtino, urmu užsakymus gal vėluoja daugiau dienų.

2) Prašome patikrinkite savo adresą, įskaitant Pašto Kodą, Telefono Numerį. Jei yra kokių nors keisti, prašome leiskite mums žinoti prieš atliekant mokėjimą.

3) Mes negali būti atsakinga už bet kokį vėlavimą pristatymo metu, dėl muitinės formalumų savo šalyje ir oro sąlygos, etc...

2: bijau Užsakymą

1) Mes paprastai deklaruoja mažiau siuntos vertė pagal užsakymą sąskaita už tikslas-išsaugoti papildomų mokesčių klientams, jei jūs turite bet kokius specialius paklausa apie jūsų užsakymą sąskaitos faktūros vertė, ar jūsų šalyje užsakymą reikalavimas, prašome leiskite mums žinoti prieš vežimą, mes galime padaryti mūsų geriausias jums!

2) Jei yra kokių nors importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos jūsų šalies nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė, todėl prašome patikrinti su savo vietos muitinės įstaiga patvirtina, kokios tai papildomos išlaidos bus.

3: fter Paslaugos

1) Jeigu prekės turi visus gamybos problema, ji gali būti keičiamasi per 7 dienas po pristatymo, ir visi elementai turi būti grąžintas į savo pradinę būklę, pirkėjas privalo sumokėti grįžti, laivybos mokestis už prekes, kol pardavėjas sumokės išsiųsti, laivybos mokestis.

2) Mes draudžiame bet grįžti be prašo užsakymo numerį & susisiekite su mumis.

4: F eedback & Reitingas

Mes dirbame su jumis, draugiškas, kol jūs patenkinti mūsų visų paslaugų. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums 100% Teigiamų Atsiliepimų su visas 5 Žvaigždutes.

"DRAUGIŠKAS BENDRAVIMAS GALI IŠSPRĘSTI VISŲ PROBLEMAS "

Ekrano Dydis 92 colių / 2337mm(įstrižainė )
Formatas 16
Rėmas Medžiaga Aliuminio su juoda velevt
Nešiojamieji No
Modelio Numeris SF-92
Pelnas 1.2
Garantija 24 mėnesiai
Prijungimo Tašką tvirtinimo prie sienos
Peržiūrėti Dydis 1140x2030mm / 44.9x79.9inch
Prekės Pavadinimas Kingprints
Rėmo Dydis 80 mm / 3.15 colių (Lenktas)
Ekrano Tipas Priekinės Projekcijos Ekranas
Valdymo metodas Vadovas ir "PASIDARYK pats"
Peržiūrėti Kampas 160 laipsnių
Medžiaga Matt White
Stilius Rėmas
Rėmas Antipirenas Taip
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 240cm x 30cm x 13cm (94.49in x 11.81in x 5.12in)
Pakuotės Svoris 22.0kg (48.50lb.)

Panašūs produktai