Princesė saldus lolita palaidinė BoBON21 Originalus dizainas mielas didelis bowk tinklelis kratinys juodai balti trumpomis rankovėmis šifono palaidinė T1243

€23.71

-10%

€26.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: princesė palaidinė, žalia palaidinė, palaidinė modelius, Pigūs princesė palaidinė, Aukštos Kokybės palaidinė žalios, Kinija palaidinė modelius Tiekėjų.

Gerbiami mūsų Princesė,

Mes esame labai atsiprašau, kad skelbimas, kad laivybos kompanija bus pailsėti nuo 2-10 iki 2-28, todėl, jei norite užsisakyti, prašome palaukti siųsti iki 2015-2-28 kantriai sukelti Kinų naujieji metai. Jei jums, kad mūsų daiktų,ji bus išsiųsti vėliau arba pristatymas tvarkymas bus lėtesnis nei įprastų laivų, sakant, gaila, kad jūs,mes atsiųsime jums miela dovana nemokamai ,ar mes galime suteikti tam tikrą diskonto pagal jūsų užsakymą,prašome palaukti keletą dienų, kantrybė,labai labai ačiū. todėl, Jei jūs apgauti, kad ir laivybos laikas yra ne pakankamai,prašome padėti mums išplėsti laivybos iš laiko 20days,tai yra labai lengva padaryti, kaip žemiau,ačiū už jūsų pagalbos:

Gerbiami princesė,

Užsakymo ≥ 50$,prekės>3, mes suteiksime nemokamas pristatymas Kinija post(galima Maišyti)!(Batai,rankinės,tokių kaip vieną svorio daugiau nei 0.5 kg prekių,ne veikla.) Kad 1, mes minus siuntimo išlaidas pagal faktinį svorį.

Neatitinka spalva

Spalva skirtumas gali būti dėl kitų priežasčių, pvz., ekranų, apšvietimo, fono spalva atspindžio, tačiau, jei jūs manote, kad gavo prekė yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti galima.

Atsitiktinai

Dauguma spalvotų arba daugiau rūšių prekės, kurias galima pasirinkti,bet dalis prekių bus atsitiktinai deliveried.

Prašome pastebėti, spalva ar modelis jums patinka, pastabų ir paklausti, ar jūs galite pasirinkti prieš perkant.Jei negalite priimti, tai,prašau, nereikia pirkti,ačiū už jūsų supratimą.

Custom

Dalis prekių užsakymą,reikia 3-8days arba ilgesnis paruošti jums,prašome įsitikinkite, kad turite pakankamai laiko laukimas.

Pristatymas

Kinija Paštu, Oro Paštu, yra pigus, tačiau lėtas.Paprastai, jums tai užtruks apie 10-25 darbo dienų,jei esate skubėti,prašome pasirinkti kitiems.(EMS:apie 5-10days)

Apie mokesčių

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Tačiau mes galime pastebėti, pašto siuntinių, kaip DOVANA ir paskelbti mažos vertės jums.

Grąžinimo Politika

1. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę,prašome grąžinti ją per 30 dienų. Grįžti siuntos kaina yra pirkėjo atsakomybė.

2. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą.

Atsiliepimai

1. Atsiliepimai yra labai svarbus mums. Mes tikime, kad jūs galite mėgautis gera pirkėjas patirtimi su mumis. Jei jus tenkina mūsų, prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5Star .

2. Jei jaučiate kokį nors insatisfaction, prašome leiskite mums žinoti, mums duoti antrą šansą jį ištaisyti, prieš jums nuspręsti, kad neliktų jokių neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

Audinio Tipas Šifono
Dydis S, M
Stilius Streetwear
Apdaila Lankas
Medžiaga Medvilne,Acetatas
Drabužių Ilgis Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Lytis Moteris
Apykaklės O-Kaklo
Modelio Tipas Kietas
Rankovės Stilius Reguliariai
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai