Slimgril Moterų Sexy Nėrinių Liemenėlė Reguliuoti Underwire Susirinko Push Up 3/4 Kamšalu Puodelio Liemenėlė Moterų didelio Dydžio Apatinius B C D 34-42

€9.47

-34%

€14.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: liemenėlė reguliuojančios, puodelio liemenėlė, c d, Pigūs liemenėlė reguliuojančios, Aukštos Kokybės puodelio liemenėlė, Kinija c d Tiekėjų.

\\

Dydį prašome klausti befor priėmimo tvarka.

B-Britų dydis, F-Frenck dydžio. Aš tai Ityle dydžio.prašome turėti paklausti apie dydį

UK34=B70,F90,I2

UK36=B80,F95,I3

UK38=B85,F100,I4

UK40=B90,F105,I5

UK42=B95,F110,I6

Pirkėjų Paminėti, jei jums reikia logotipą, prašome palikti mums žinutę. arba mes atsiųsime produktas be logotipo Dydžio ar Tinka Klausimus dydžiai yra pagrįsti konkrečiais matavimus išsamias specifikacijas. Prašome patikrinti, specifikacijas, prieš pateikdami užsakymą. Paprastai leidžiamas skirtumai dydis yra maždaug 0,5 colio matavimas. Jei radote dydis produktų netelpa jūs galite tiesiogiai susisiekti su mumis. Spalvų Neatitikimas Skirtumų, spalvos gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t. Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma. Siuntos, Kai jūs pateikiate užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo , mokesčių, muitų ir mokesčių už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Apdaila Nėriniai
Uždaryti Tipas Keturių Kablys ir akių,Atgal Uždarymo
Modelio Tipas Gėlių
Juostos Dydis 75-34, 80-36, 85-38, 90-40, 95-42
Juostos Tipas Pakoreguota-dirželiai
Modelio Numeris 20728
Medžiaga Poliesteris,Nėriniai
Lytis Moteris
Stilius Sexy
Liemenėlė Stilius Push Up,Kamšalu
Taurės Formos Trys Ketvirtadaliai(3/4 Puodelio)
Paramos Tipas Underwire
Elemento Tipas Liemenėlės
Prekės Pavadinimas Slimgirl
Taurės Dydis B, C, D
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai