Vienaragis Anime Marškinėliai Moterims, Drabužiai Mano Mažai Pony Moterų Harajuku Marškinėliai Mokyklos T-shirt Casaul Trumpas Rankovės Lolita Top

€8.25

-25%

€11.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rankovės formos, rankovės rinkinys, rankovių mezgimo, Pigūs rankovės formos, Aukštos Kokybės rankovėmis rinkinys, Kinija rankovių mezgimo Tiekėjų.

Vienaragis Anime Marškinėliai Moterims, Drabužiai Mano Mažai Pony Moterų Harajuku Marškinėliai Mokyklos T-shirt Casaul Trumpas Rankovės Lolita Top

Mažai Pony Moterims Topai

vienaragis Galima Dydis:Vienas Dydis Lolita viršūnes Ilgis 60cm x 95 cm Krūtinė x Peties 40cm* rankovės 18 cm Anime viršūnes moterys t-shirt (Matavimo skirtumas nuo 1-2cm,prašome įsitikinkite, kad patikrinti savo kūno matavimas tikrai rungtynes šį rinkinį. Visi matavimai yra cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių). Jei turite klausimų, susisiekite su mumis! mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Pastaba: drabužių rūšiavimas informacija yra tik nuoroda tik. Kūno tipų, matavimo smėlio specialius gali šiek tiek skirtis dydžio. Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Produkto Rodyti

Šiltas Greitai

Dėl kompiuterio monitorių ir faktinės šaudymo ryškumas ir kitų priežasčių, bus tam tikra spalva skirtumas.

Atsiliepimai

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą. thank you so much !!

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

3. Rašykite mums befor palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.

Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Pristatymas

Paruošimo Laikas: mums reikia 1-2 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1 dieną; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

vežimo būdas

Paprastai, mes išsiųsti paketą su Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu .Paprastai tai trunka 25-50 darbo dienų atvykimo Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu..ePacket ( Rusija,Prancūzija,jav , Kanada. Australija )paprastai reikia 15-28 dienomis ..ir trunka 5-15 darbo dienų iki Express".

Pastaba:

Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Viršūnės Tipas Tees
Modelio Numeris Harajuku
Mokyklos Viršūnės mano mažai pony moterims
T-shirt Drop laivyba
Audinio Tipas Broadcloth
Harajuku harajuku marškinėliai
vienaragis vienaragis
Stilius Atsitiktinis
Dydis One Size
Kpop Harajuku
Modelio Tipas Animacinių filmų
Apdaila Nėra
Medžiaga Medvilnė,Poliesteris
mokyklos Mokyklos Viršūnės
Drabužių Ilgis Reguliariai
Lytis Moteris
Rankovės Stilius Reguliariai
anime drabužiai japonijos anime drabužiai
drabužiai vienaragis drabužiai
Apykaklės O-Kaklo
Prekės Pavadinimas WXCTEAM
Elemento Tipas Topai
Japonija Kpop
Topai japonų drabužių
Pakuotės Dydis 32cm x 22cm x 5cm (12.60in x 8.66in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai