1.5/2m Pripučiami LED Dekoracija Kabinti Star Žėrintis su 16 Spalvų Namų Baras Vestuves Scenos Dekoracijas

€115.99

--17%

€99.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvaigždės švytėjimas, star star, star led, Pigūs žvaigždės švytėjimas, Aukštos Kokybės star star, China star led Tiekėjų.

1.5/2m Pripučiami LED Dekoracija Kabinti Star Žėrintis su 16 Spalvų Namų Baras Vestuves Scenos Dekoracijas

Savybės: Nemokamas siuntimas per DHL, " FEDEX,TNT, visi šie express durų iki durų paslauga Medžiaga: 190T nailonas audinio Dydis: 1,5/2m Skersmens Aksesuaras: Ateina su 1 pripučiami produktas +1 UL/CE sertifikuota pūstuvas su standartine kištuko+ 1 led lemputės(3w)+1 pc nuotolinio valdymo pultelis LED pripučiami papuošalai yra už šalies, reklama, scenos dekoracija,festivalis, nuomos verslą, tai gali pritraukti žmonių dėmesį ir dekoratyviniai aplinkos turime profesionalių departamentas gali išspręsti po pardavimo problemą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite bet kurį klausimą

Aprašymas: Šis Pripučiami LED Kabinti kubas yra sukurtas naudojant sunkiųjų nailono audinys medžiaga. Spindinčią Tamsoje papuošti jūsų namus, tiltelis, lauko terasa, baseinas arba sodas. Šis produktas gali padaryti stebina sumos dėmesį į jūsų verslo ar renginį. Šviesos iki Pripučiami LED Kabinti kubo pasukti galvas po saulė krinta. LED lemputės įtraukti žalia, rožinė, mėlyna, geltona ir Violetinė, iš viso yra 16 spalvų. Nuotolinio valdymo ateina su tai ir gali kontroliuoti spalvas, taip pat kitus poveikius, pvz., Blykstės, blykstės, išnyks ir sklandžiai.

DUK

1)Klausimas: Kur galima pripučiami gaminiai būti rodomas arba naudoti?

A: Ekrano juos kelyje, gatvėje, parduotuvėje, bare, parkai, paplūdimiai ir tarpmiestiniai terminalų priešais salonus ir prekybos centrai, jie gali būti parodė, visur.

2)Klausimas: ar galiu pakeisti elektros lemputę?

A: Taip,lemputė gali būti pakeistas,rodo, 3w.

3)klausimas: Kas yra kasdienio vartojimo ventiliatoriaus?

A: sąnaudos yra nedidelės, kaip ventiliatorius naudoja tik keletą vienetų, elektros energijos kiekvieną dieną.

galimybė pasirinkti:

CE/UL Pūstuvas

Nuotolinio Valdymo pultas: Nemokamas pristatymas pranešimas:

Gerbiamas kliente, nes kitą pristatymo tarifus įvairių šalių ir sričių, mūsų nemokamas pristatymas yra pagrįstas šiaurės Amerikos,Europos, Azijos šalyse ir Australijoje.

jei jums priklauso šių šalių ir teritorijų, pls susisiekti su mumis patvirtinti laivybos išlaidų, prieš jums padaryti užsakymą. Dėkojame už jūsų supratimą .

Apie Importo mokestį):

Laivybos išlaidos mes sumokėjo dozė neturi būti importo mokesčių, nes kiekvienoje šalyje bus atsakingas už įvairių mokesčių nuo skirtingų prekių.

Kilmės vieta Kinija
PREK.KOD 1pc
Priedai Orapūtės,Led šviesos,lynai ir nuotolinio valdymo
Įtampa 110V-120V/220-240V
spalva Baltos spalvos su LED šviesa
Pakuotė Maišo viduje ir dėžutės ne
Sertifikatai CE,UL,, SGS,GS,ROHS
Modelis Nėra
Naudojimas Renginio,Festivalis,Šalies Prekių
Modelio Numeris BL-hanging0022
Proga visi
Dydis 1.5/2m D
Prekės Pavadinimas SayOK
Medžiaga 190T Nylon medžiaga
Pakuotės Svoris 2.6kg (5.73lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 28cm x 28cm x 18cm (11.02in x 11.02in x 7.09in)

Panašūs produktai